JFUNCY Lielgabarīta Sieviešu T-krekli Vēstuli Izdrukāt Sieviešu Kokvilnas T-krekls Gothic Harajuku Sieviešu Tshirts Topi Apģērbi Camiseta Mujer

w5905

€5.64

-3.76

€9.40

-40 %

Jauns produkts

Draudzīgs Atgādinājums:

(1) Mūsu izmēri ir flīžu, apģērbu izmēru, liecina pircējam izvēlēties izmēru, kas 2-4cm lielāki nekā reālā ķermeņa izmērus.

(2) pērkot topi, svarīgākais lielums ir krūtis, tai sekoja pleci, viduklis un gūžas.

(3) Lūdzu, stingri skatīt izmēru tabulu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

(4) lielums var būt 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

(5) Tāpēc, ka gaismas un ekrāni displejs, t-kreklu faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēlos.

? Piegāde Sagatavošana laika Mēs garantējam kuģis preces no 3-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās. ?Izsekošanas paketi, Jūs varat izsekot jūsu pakete šīs mājas lapā: global.cainiao.com www.17track.net ?Lai aizsardzības laiks ir palicis, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks. ?Iepakojuma nevar piegādāt, Ja jūs nevarat saņemt preci pēc 60 dienām vai muitas turiet / piegāde atcelts / parcel atpakaļ / un citu iemeslu dēļ.

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs darīsim visu, kas mūsu centienus, lai atrisinātu problēmu. ?Tur ir problēma ar saņemto preci, Lūdzu sazināties ar mums pirmo reizi, Mēs veiksim visas pūles, lai atrisinātu problēmu.

Visa pārdošanas / Dropshipping vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ātra piegāde, kas tikai aizņem 3-15 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Tagi: harajuku stils, gothic augšu, goth centrs, Gotikas, y2k, audums goth, goth bikses, apģērbi sievietēm, baphomet, tops sievietēm, jaka sieviešu harajuku drēbes sievietēm

Modelis Tips Drukāt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Apģērba Garums Regulāri
Apdare NAV
Sezona Vasaras
Stils Ikdienas
Auduma Veids Broadcloth
Zīmola Nosaukums JFUNCY
Materiāls Kokvilnas
Fit Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
Piedurknes Stils Regulāri
Piedurknes Garums(cm) Īss
Apkakle O-Veida Kakla
Modeļa Numurs WTST-SC-243

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti