Bluetooth 5.0 Raidītājs o 3,5 mm AUX Koaksiālie Optiskās Šķiedras Jack Stereo Bezvadu Adapteris TV PC Skaļruņi

w58811

€10.25

-3.59

€13.84

-25 %

Jauns produkts

1. TX13 ir optiskās šķiedras jaukta tipa Bluetooth adapteri.Koaksiālie?Bluetooth, 3,5 mm un digitālā uz analogo pārraidi.Izmanto USB5V barošanas.Kad tas ir ieslēgts, tas stāsies meklēšana un savienošana valsts, un sarkanā gaisma mirgo ātri.Jūs varat pārsūtīt mūziku no mobilajiem telefoniem, walkman, TELEVIZORU, datoru un citas ierīces ar Bluetooth uztvērējs, stereo Bluetooth austiņas, Bluetooth skaļruni, un citām ierīcēm, izmantojot bezvadu sakarus.

2. Var tieši pārvērst 3,5 mm analogais signāls, lietojot produktu optisko šķiedru koaksiālo digitālo signālu, optisko šķiedru koaksiālie o ieejas 3.5 mm skaļrunis un izejas, STŪRES PASTIPRINĀTĀJU un citu vadu savienota aprīkojums o, lai sasniegtu analog-ciparu pārveidošanu.

3. Mainīt saskarnes gaismu caur pogu, lai mainītu ievades interfeisu.

Produkta specifikācija:

Produkta nosaukums: TX13

Bluetooth versija: V5.0, II Klase

Frekvenču diapazons: 2.402 GHZ-2.480 GHZ

Bluetooth protokols: A2DP AVRCP

Ieejas jauda: DC5V

Darbības temperatūra: -10-55 grādu

Kā lietot:

1. Pievienojiet USB kabeli 5V lādētāju, produkts sāk ievadiet Meklēšanas režīmā zibspuldze, Bluetooth skaļruni, Bluetooth austiņas.Automātiska savienošana pārī ir veikta, SARKANĀ gaisma ir ieslēgta, ja savienošana pārī ir veiksmīga, un izvēlas produktu 3.5 mm koaksiālo vai optisko šķiedru o kabeli, lai izveidotu savienojumu ar TV / datora, izmantojot saskarni slēdzis.Zilā gaisma atbilst interfeisu.TV vai datorā ir iestatīta uz ārējais skaļrunis režīmā.

2. Digitālā uz analogo signālu, savienojiet TELEVIZORU optisko vai koaksiālo savienojumu produktu, 3,5 mm o kabeli, lai runātājs.Jūs varat viegli atrisināt TV problēmas bez 3.5 mm o ports bez Bluetooth Skaļruni.

Krāsa: melna

Materiāls: ABS

Izmērs: 89 * 54 * 20mm

Iepakojuma Saturs:

1 * TX13 uzņēmējas

1 * Optiskās šķiedras kabeļa

1 * Koaksiālais kabelis

1 * o kabelis

1 * Lādēšanas kabeli

1 * instructionsmanual

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: blutooth tālruni, bluetooth transmitt, bluetooth saņem atbalstu caur iev, mpow bluetooth radio, bluetooth vikefon, audio bluetooth raidītāju tv, bluetooth car jack, bluedio bluetooth raidītāju, ilgi tv skaļrunis, vīriešu aux, bluetooth

Interfeiss USB
Saturs Audio
Sertifikācija NAV
Bezvadu Tips Bluetooth
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
WIFI Standarts NAV
Skaņu Celiņu Viena
Zīmola Nosaukums SODIAL

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti