Baby Meitenes Priekšautiņi Jaundzimušajam, Izšuvumi, Ziedu Princese Kokvilnas Galvas Apsējs Priekšautiņi Barošanas Siekalas Dvieli

w57832

€3.64

-3.36

€7.00

-48 %

Jauns produkts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Īpatnības: Tas ir ne tikai kombinezoni ar krūšdaļu bet arī galvas un šalli.izšūšana, dizains ir ļoti stilīgs, daudzfunkcionāls izmantot Kompakta, šuvju līnijas nedrīkst novilkt, ilgu lietošanas laiku.Saglabāt mazuļa auduma sausas ilgāku laiku, aizsargā audumu no drool un netīra lieta.Lieliska dāvana jūsu bērnam.

Specifikācijas: Materiāls: Kokvilna Maisījums Izmērs:22×25cmCM/8.66 jo×9.84 Stilā:H411/H412/H413/H414(Redzētu bildes) Daudzums: 1 Gab.

Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Paketē iekļauts: 1 x Barošanas kombinezoni ar Krūšdaļu

Tagi: zīdaiņu kopšanas komplekts, bērnu aksesuāri jaundzimušo zobi, ccc krējums, pelēka priekšautiņi, darba priekšautiņi, bērnu kombinezoni ar krūšdaļu beanie, kombinezoni ar krūšdaļu silīcija, Kombinezoni ar krūšdaļu, kokvilnas kombinezoni ar krūšdaļu, galvas apsējs kombinezoni ar krūšdaļu

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums KLV
Modeļa Numurs Bērnu Kombinezoni Ar Krūšdaļu
Stils Aktīvs
Nodaļas Nosaukums mazulis
Vienuma Tips Priekšautiņi & Burp Lupatas
Dzimums Unisex
Materiāls Kokvilnas
Modelis Tips Cietie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti