Gaisa gaisa mitrinātāju Difuzoru Auto Ēteriskās Eļļas Aromāts Difuzoru Aromterapijas Humidificador Atdzist Migla maker smaržas

w57196

€20.27

Jauns produkts

Veikala Vadītājs Ieteikumu @Phoebe

Patentētā Produkta -RELAX, Mums visiem ir nepieciešams apgūt līdzsvaru starp darba un dzīves.Pēc garās dienas ir smags darbs,mums ir atpūsties un uzlādēt sevi,lai mēs varētu būt gatava rīt. -AROMTERAPIJAS Jūs varēsiet ražas terapeitisko iedarbību, augu būtība, kā arī baudīt dziedniecisko spēku no dabas.Piezīme: Sakarā ar pašreizējo globālo epidēmiju, lai nodrošinātu savlaicīgu loģistika, transportēšana, lūdzu, mēģiniet izvēlēties www.grandtech.lv Standarta Piegāde.

// Aromāta izkliedētājs x gaisa mitrinātāju, Labāk smarža labākas dzīves

// Pateikt Ardievas Sausai Mēs vienmēr jābūt gaisa mitrinātāju, mūsu istabā, jo sausā gaisā padarīs mūsu ādas zaudē daudz mitruma un izraisīt sāpes kaklā.

// 2 Misting Režīmi Neregulāra migla (18 stundas darba laika) Nepārtrauktas miglu (9 stundas darba laika)

// Pārnēsājams un ērts ceļošanai

// Bezūdens Auto Off Jūs varat baudīt mierīgs gulēt, un uzturēt šo difuzoru naktī, un jums nav jāuztraucas par pārkaršanu.

// BPA Free Materiāls Mūsu naftas difuzoru gaisa mitrinātāju, izmanto keramikas,PP,ABS materiālu.Lai gan tas ir no plastmasas, tas nesatur kaitīgas vielas un nebūs likt jebkuru kaitīgu vielu gaisā.

// Noņemt Smarža , nodrošinātu Svaigu Gaisu vai jums patīk baudīt terapeitisko smaržas ēteriskās eļļas, kas garastāvokli un atbrīvo jūs no stresa jūsu augstspiediena dzīvesveidu?Jums taču arī nepatīk, ja jūsu mājās ir pārņēma nepatīkamas smakas, vai stāvošs un sauss gaiss, kas apdraud veselību, jūsu ģimeni riskam?

// Izbaudiet Aromterapijas priekšrocības Dažādiem dabas Ainavas Mūsu difuzoru maisījumi ar jebkuru iekštelpu dekori.Ideāli piemērots mājām, birojam, kopmītnes, jogas studija, spa, bērnistaba vai jūsu mīļākie lasījumā nook.

// Sīkāk

// Kā Lietot

Tagi: pubg gaisa difuzoru, led gaisa gaisa mitrinātāju, migla smidzinātājs, esential naftas difuzoru gaisa mitrinātāju, 0 auto izkliedētājs, aromterapijas difūziem, aromāts difūziem, difūziem, eloole usb, gaisa gaisa mitrinātāju, ēteriskās eļļas difūziem

Spriegums (V) 5V
krāsa Balta / Melna
Uzstādīšana Galda / Portatīvajiem
Mitrināšanas Metodi Ultraskaņas
Migla Izejas (gallon / dienā) 30ml
Forma Klasiskās Columnar
Sertifikācija UL
Pudele 55ml
Troksnis <36db
Operācija Metode Klaviatūras Tips
Izmantošana USB
Jauda <1L
Migla Kontaktligzdu Daudzums Viens/a
Ūdens trūkums Power-off Aizsardzība
Zīmola Nosaukums vvpec
Laika Funkcija
Barošanas Veids USB
Auto-off
Klasifikācijas Mitrināšanas
Pieteikums 21-30㎡
Jauda (W) 2W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Aromterapijas izkliedētājs
Mitruma Kontrole rokasgrāmata
Modeļa Numurs U55
Funkcijas Ultraskaņas Gaisa Gaisa Mitrinātāju
Iezīme gaisa izkliedētājs
Mitrināšanas Jauda 30ml/h

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti