Triecienizturīgs Bruņas Statīvs Gadījumos Apple iPhone 6S 6 7 8 Plus X XS XR 11 Pro Max Gadījumā Antishock Magnētisko Automašīnas Turētājs Gredzenu Vāciņu

w55921

€3.81

Jauns produkts

Produkta Apraksts:

1. Īpaši Aizsardzības : Tas ir Dual layer hibrīda gadījumā.Kopā ar PC + TPU materiāla, nodrošina izcilu aizsardzību.Un izvairoties no anti-sadursmes, triecienizturīgs, scratch-izturību, neslīdoša, trieciena aizsardzību, maksimālu aizsardzību jūsu mobilo tālruni dzīvi.Gaisa spilvenu tehnoloģiju, lai aizsargātu visiem stūriem.

2. Iebūvēts Statīvs: Iebūvēts Statīvs ir viegli filmu un video.Tajā pašā laikā, tā var būt piestiprināta magnētiskā automašīnas Turētājs.Tas ir ērti, lai jūs, lai pārvietotos pa maršrutu braucot.

3. Kameras Aizsardzībai: Paaugstināta lūpas ir stratēģiski novietoti aiz katra stūra, lai nodrošinātu kameras un atpakaļ aizsardzību.

4. Perfect Fit: Caurumu precīzu griešanu,ir viegli piekļūt visām ostām, skaļruņi, lādētājus.Skaņas un pārslēgšanas pogas ir atsaucīgi.

R-VIENKĀRŠI Veikšanu:

Velta tam, lai nodrošinātu jums vēlams ar apmierinošu produktu un apkalpošanas vairāk cieši.

Tagi: vāks iphon x, gadījumā antishock iphone 6s, iphone 11 pro šoks pierādījums, Antishock, karoga pistoli, gadījumā, iphon, superbad, bruņas s4, gadījumā, ja vāks lenovo vibe shot, anti kick mat

4. funkciju Magnētiskā Auto Gredzenu Vāciņa Telefonu Gadījumā
Dizains Vienkāršā
Zīmola Nosaukums DOREXLON
Saderīgs Modelis 1 Apple iPhone 6S 6 7 8 Plus X XS XR 11 Pro Max
Saderīgu Zīmols Apple iphone
Funkcijas Indukcijas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Aprīkots Gadījumā
Iezīme 2 Modes Triecienizturīgs Gadījumā
Saderīgu iPhone Modelis iPhone SE 2020
Funkcija 3 Triecienizturīgs Magnētisko Gredzenu Turētājs Telefonu Gadījumā
Līdzeklis 1 Augsta kvalitāte un zemas cenas Vāciņa Telefonu Gadījumā

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti