Conpex H7 auto Lukturu led canbus 58w H4 11600LM LED auto spuldze H7, H4 H1 H11 H13 H8, hb4 hb3 h27 9004 9007 6000k auto gaismas lampas

w55319

€41.25

Jauns produkts

Paketē Iekļauts:

2x LED auto lukturu spuldzes 1x Kaste

Piezīme:

1.Parasti, mēs nosūtīt savu vienumus 3 darba dienā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.grandtech.lv. 2. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu, lai izietu muitas un nodrošināt veiksmīgu. 3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodokļu un nodokļu par preču importu savu valsti.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem. 4. Dažās valstīs, pircējiem ir nepieciešami, lai pick up preces vietējā pasta nodaļā.Ja tie nav uzņemt paku viena mēneša laikā, zemes gabali tiks iznīcināti un nekāda kompensācija, lūdzu, lūdzu, ievērojiet to.

Uzmanību

1. Lūdzu, pārbaudiet LED gaismas pamatnes veida un izmēra jūsu transportlīdzekļa, lai apstiprinātu ja prece jums fit to. 2. Kā drošības labad, pārliecinieties, vai automašīnas ir bijis laiks, lai atdzist, kārtīgi pirms sākat instalēšanu. 3. Pārliecinieties, vai aizdedzes izslēgts un taustiņi noņemti. 4. Pilnībā pārbaudīt savienojumu kontaktpunktu, ostu un vadus, kā kļūdains savienojumus, kas var izraisīt apgaismojuma problēmām. 5. Ja canbus vadu sistēmas pazīmes problēmas brīdinājuma kļūdas par domuzīme kuģa: spuldzes kļūme,mirgo,klienti var pieprasīt viena brīdinājuma/kļūdas slāpēšanas slodzes pretestība/dekoders, lai apietu kļūdas ziņojums. 6. Šie auto modeļi var izraisīt problēmu, piemēram, BMW, Benz un daži Vācija automašīnām.

Sertifikācija

Uzņēmuma zīmola spēku, kvalitātes nodrošināšanas, ar spēku sertifikācija

PĒC PĀRDOŠANAS PAKALPOJUMUS

Centīsimies Mūsu Labāko, Lai Jūs

1 , PIEGĀDE

·Piegāde Visā Pasaulē. ·Visas preces tiks nosūtītas no 1 līdz 2 darba dienu laikā pēc maksājuma pabeigšanas. ·Jūsu pasūtījuma adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. ·Pircējs ir atbildīgs par grāmatojumu, ja pakete pieder vietējām paražām.

2 , PAKU

A,Lūdzu pārbaudiet nosūtīšanas informācija par www.grandtech.lv B,Lūdzu, sazinieties ar mums pa www.grandtech.lv ziņas C,Pārbaudiet iepakojuma un objektu uzmanīgi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir citi jautājumi.

3 , ATGRIEŠANAS GARANTIJA

·12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. ·Ja ir kādas problēmas ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmais, pirms atvērt strīdu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Tas ietaupīs daudz laika, lai atrisinātu jūsu problēmu.Paldies!

4 , MAKSĀJUMU

·Gadījumā pieņemam visus apmaksas metodes, kas uzskaitītas ar www.grandtech.lv.

5 GANDARĪJUMU , DODU 5 ZVAIGZNES

·Mēs maintion augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja ir kāda problēma,lūdzu, sazinieties ar mums dircetly.Mēs palīdzēsim jums nekavējoties.

Tagi: h4 led, h7 led, de led h11, hb3, h1, auto led zilās lampas 12v, h11 led, led h1 2, h4, h27

Automašīnas Modelis Universal
Darbības Spriegums DC 9-30V(fit 12V transportlīdzekļiem)
Spriegums 12V
Augsta Zema Gaismas H4 9007 H13 9004 (6000lm lukturu)
Tuvās Gaismas H1 H3 H7 H11 9005 9006 9012 880
Krāsu Temperatūra 6000K baltās gaismas H7
Modelis conpex Auto Lukturu Spuldzes H7 4A
Ārējais/Iekšējais Ārējais Apgaismojums
Led Chip Ražotājs ievesti no asv
Aizsargātu likme IP68 nominālā ūdens un putekļu zīmogs, 360 grādu staru leņķis
Produkta stils H7 auto lukturu spuldzes
Led Staru Kūļa Veida Vietas
Jauda 58W
Gaismas Avots led
Stieples ar canbus h7, h4 lukturu
Zīmola Nosaukums conpex
Vienuma Tips Gaismas Iegūšanu
Mikroshēmu Montāžas Veids COB
Preces nosaukums conpex H4, H7, H11 LED Lukturu
Gaismas Plūsma 11200lm/set (5600lm/spuldzes,Reālā testa dati)
Materiāls Aviācijas alumīnija profils
Auto Markas Universal

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti