Bērnu Kosmētikas Komplekts netoksisks Mazgājams Princese Kosmētikas Skaistu Izlikties, Spēlēt veido Rotaļlietas Bērniem Ziemassvētku Dāvanu

w54060

€9.68

-6.45

€16.13

-39 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Mitrinošs Spilgtu Lūpu Spīdums: Pirmās lietošanas slāni, lūpu, var ne tikai Labāk aizsargā lūpas, bet arī padara lūpu krāsas vairāk krāsu, vienmērīgi no iekšpuses uz ārpusi, lūpas un āda skārda cieši saistīti, nav viegli izgaist.

2、Krāsains Blush: Gaišāku ādas toni un uzlabot sejas formu: Uzmanīgi uzlieciet uz sejas, kā princese smaids protams, sārts vaigu, sārts, smaida krāsains skaistumu.

3、Spīdīgu un uzkrītošā: Pirmkārt, izmantot ēnu otu, lai maigi uzklājiet nelielu daudzumu acu ēnas, uzmanīgi attiecas uz plakstiņu stāvokli, un, atverot acis,jūs atradīsiet, ka jūsu acis ir spīdīga jaunu sajūta

4、Atsvaidzinošu Elpojošs Pulveris: vienota nav-caking izmantot dvesma, lai uzklājiet nelielu daudzumu bērniem pulveris kūka, lietot pūderis uz sejas un vienmērīgi to, lai dotu dabisko iedarbību.

5、Spīd Žilbinošas jebkurā laikā Jebkurā vietā: Piemērot pienācīgu daudzumu šķidruma, lai lūpas, ap acīm vai uz matus ar spīdīgu emalju, lai mazuli shining star.

Specifikācija :

Nosaukums: Bērnu Grims Rotaļlietu Komplekts

Materiāls: netoksisks un ūdenī šķīstošas

Iepakojuma lielums: par 18x14x9cm/7.08*5.51*3.54 jo

Krāsa: kā parādīts attēlā

Piezīme:

Pēc izjaucot produktu, saglabājiet iepakojumu maisiņu, prom no bērniem.

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm robežās.

2. Sakarā ar rezolūciju, spilgtums, kontrastu utt.No datora ekrāna, faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā, ceru, ka jūs saprotat.

Tagi: krāsu monster, suka disney, kleita elsa, plīša, disney princess, bērnu grims, Disney, disney stikla bloki, elsa, kleita elza

style4 Izlikties, Spēlēt
Zīmola Nosaukums Disney
Dropshipping Atbalsts
style3 Princese Kosmētikas
Modeļa Numurs bērnu Grims Rotaļlietas
Sertifikācija Ķīna sertificēts (3.C)
style2 bērnu kosmētikas komplekts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
style1 Veido Rotaļlietas
Brīdinājums dont ēst
Vecums 5-7 Gadi
Tēma Nodarbošanās

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti