Jauns
Vingrošanas Sienas Decal Izskatās Skaistumu Vilcienu Kā Zvērs Motivācijas Pēdiņām Sporta Sienu Uzlīmes Citātus, Sienas Dekori Treniņu A405

Vingrošanas Sienas Decal Izskatās Skaistumu Vilcienu Kā Zvērs Motivācijas Pēdiņām Sporta Sienu Uzlīmes Citātus, Sienas Dekori Treniņu A405

w53766

€5.74

-1.71

€7.45

-22 %

Jauns produkts

Laipni lūgti mūsu Veikalā !

Lūdzu, izlasiet produkta apraksts un justies brīvi sazināties ar mums ar visiem jautājumiem!

Izmērs (1 inch =2.54 cm) :

S:42x32 cm

M: 55x42 cm

L: 75x57 cm

XL: 105x80 cm, Ja šis lielums ir piemērots jums,jūs varat sazināties ar mums.

~~ PAR PRODUKTA ~~ 1. R emovable , bet ne atkārtoti . 2.Mūsu uzlīmes ir izgatavotas ar augstas kvalitātes vinila un ir pasūtījuma samazināt, ja to pērk. 3. Uz uzlīmes ir izgriezt, lai viņi nav fona .Fons ir neatkarīgi no jums to novietot decal uz. 4. To var attiecināt uz gandrīz visu tīra, gluda, putekļu un smērvielas brīvās virsmas. 5. Izmēru uzlīmes var būt nedaudz lielāks, lai parādītu jums visu informāciju. 6. Uzlīmes lielāks nekā 23.5" (60 cm) nāk 2 vai 3 gabalos. ~~Uzstādīšana~~ Jums tiks sniegta ar norādījumu lapu ar jūsu pasūtījumu.Vai tas ir jūsu pirmo reizi izmantojot vinila decal vai jums ir norūdījies pro, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani, ja jums ir kādi uzstādīšana jautājumiem.

Kā lietot

1.Sienas Decal-1 gab.; Nodošanu Plēve - 1 gab.; Šķērveida -1 gab;Karte-1 gab.Pārliecinieties, ka jūsu displeja virsma ir tīra un skaidra mitruma, eļļas un putekļus.

2.Nūju nodošana filmu uz dizainu, izvairoties radīt burbuļus, cik vien iespējams,pēc tam nokasīt to atkal un atkal ar savu karti.

3.Uzmanīgi noņemiet pārsūtīt plēves, ar decal dizaina pievienots, no pamatni papīra.Uzsist pa to un izņemiet atlikušās pamatni papīra.

4.Rūpīgi vieta dizains un filmas uz jūsu displeja virsmas.Izmantojot savu karti, nokasīt dizaina stingri ar filmu, no centra projektēšanas pret malām.Uzmanīgi noņemiet nodošanas filmu no decal.

5.Darīts (Jūs varat sagriež gabaliņos, kā nepieciešams.)

Kuģniecības un Piegādes Laiku Mēs kuģis pasaulē.Postenis Apstrādes Laiks: Galvenokārt, preces var tikt transportēti no 2 līdz 7 darba dienām.Tranzīta laiks un Piegādes laiku atšķirties, atkarībā no tā, kur jūs atrodaties, un, ja jūsu pakete nāk no, kā arī nosūtīšanas metodi.Arī piegāde var tikt atlikta uz brīvdienām vai stihiskas nelaimes.Preces tiek nosūtītas no Ķīnas ar Aviopastu, parasti, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 30 darba dienām.Un preces reach valstīs kā ASV, Austrālija robežās no 7 līdz 25 darba dienām.

Atsauksmes Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Paldies jums tik daudz!Lūdzu, dodiet mums zināt, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka pircēji var dot mums iespēju atrisināt visas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu savas vajadzības.Mēs esam godīgi pārdevējs.Jūsu ziņā mums būs ļoti appreciated.Un mēs atstās pozitīvu atgriezenisko saiti, lai visiem pircējiem.

Tagi: vilcieni, sienas uzlīmes, putu grīdas sporta, motivācijas quote plāksnes, veido sienas, indijas apdare vilcienu, klasiskās vilciena komplekts, decal sporta zāle, lokomotīvju uzlīme, pipari sienas, vingrošanas sienas uzlīme

Scenāriji SIENAS
Zīmola Nosaukums ZINIAN
Materiāls PVC
Specifikācija Single-piece Package
Tēma raksts
raksts Plaknes Sienas Uzlīme
krāsa 20 pieejamās Krāsas
Klasifikācijas Grīdas Uzlīmes
Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs A405

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti