Jaunu Pielāgotu Yoo Gun Spilvendrānas Iespiesti Laukumā Zīda Spilvendrāna Mājas Dekoratīvu rāvējslēdzēju Satīna Spilvendrānas (Vienā Pusē)

w53441

€3.61

-0.31

€3.92

-7 %

Jauns produkts

Produkta Īpašības, Zīmola Jauno 1PC Spilvena Vāka (Visu abpusējs iespiesti spilvendrānas ir balti, no otras puses) Audums: augstas kvalitātes poliesters, kokvilna,super maiga auduma Dizainu: personalizētu pasūtījuma Meistarība: Neredzams rāvējslēdzējs slēgšana, visas malas ir overlocked, lai novērstu spuroties.Kopšanas instrukcija: mašīna mazgājami un gaisa mitruma.Lietošana: šī mest spilvena segums/spilvenu segums ir ideāli piemērots gan iekštelpu un āra apdare, ideāls liekot uz dīvāna,krēsla,dīvāna,gultas,logu sēdeklis vai automašīnu.Laukuma izmērs: 14x14inch (35x35cm) 16x16inch (40x40cm) Visiem vākiem ir roku šūšanas iemesla dēļ, ka var pastāvēt 2-3cm (par 0.8-1.2 cm) novirze. 1. Produkts nav iekļauts spilvens, iekšējās! 2. Mūsu ražotne var pielāgot arī cita izmēra, un gadījumā, ja varat sniegt paraugu, mēs varam darīt, ko vien vēlaties. 3. Actural krāsa var nedaudz atšķirties ar attēliem, jo spilgtuma gaismas. 4 .Lai saglabātu krāsu svaigas, Tā būs labāk, pievienot sāli, lai ūdens jūsu pirmās mazgāšanas.Spilvens attēlā, ir nepieciešams parādīt, kādas sekas no attēla, ne ar preču pārdošanu!! (Tikai pārdot spilvendrānas).

Tagi: gong vējš, gong yu, laikraksta spilvens, rozā izkārnījumos, ķīniešu faluņgun, faluņgun stends, zīda spilvendrāna, persiku siksna, gadījumā spilvens, Mulberry Zīda Spilvena Pārvalks

Diegu Skaits 400TC
Zīmola Nosaukums UL
Modelis Tips Karikatūra
raksts IESPIESTS
Auduma Skaits 40
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Iezīme Nav Toksisks
Technics Neausta
Veids Dekoratīvas Spilvendrānas
Neķītrs Attēlu No
Stils dobby
Seksuāli Divdomīgs No
Izmantošana Mājas
Pakāpe A Kategorijas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti