Feitex Sākotnējā Bazin Riche Auduma Getzners Kvalitātes Žakarda Pērļu Brokāta Audumi, Kokvilnas Damask Shadda Smaržas

w53107

€53.46

-47.42

€100.88

-47 %

Jauns produkts

Feitex Sākotnējā Bazin Riche Auduma Getzner Kvalitātes Žakarda Pērļu Brokāta Auduma 100Cotton Shadda Smaržas

Posteņa Nosaukums : Feitex Royal Diamond pozīcijas Numurs : FYCD97L030G-C Audums Materiāls : Āfrikas Kokvilnas Brokāta Kvalitāte : 100% ķemmētas kokvilnas,Augstas kvalitātes Spīdums, Smaržas un eļļas apdares.Platums : 138cm/140cm Iepakojumā : 5/10yards/maiss,Standarta Āfrikas Gvinejas Brokāta Iepakojuma Krāsu : (Citas krāsas,lūdzu, sazinieties ar mums vai atstāt ziņu) Dizains : Jaunas,Modes,Populāra Bazin Riche Getzner.Piegāde ar nejauši.Lietošana :Āfrikas Tradicionālo Apģērbu, Klasiskās Ikdienas Brokāta Tērpu, Modes Apģērbu par Godu, Kāzas ,Ballītes.Piegāde : Parasti tas aizņem 5-9 darba dienas, piegāde.

Paziņojums:Mūsu bezmaksas piegāde produktiem neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,starpniecības maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Visas preces ar nosacījumu, fotogrāfijām profesionāls fotogrāfs, rūpīgi fix sistēmas un krāsu iespējas un faktisko preču korekcija, fiziskā.Jo lampas, gaismas, displeja krāsu novirzes, personisko izpratni par dažādu krāsu,objekts varētu būt dažus krāsu fotogrāfijā, ar šo problēmu nepieder pie preču kvalitātes problēma, galīgo krāsu, ar faktisko preces ir noteicošais.Lūdzu, lūdzu, saprast.

1. Mēs esam atkarīgi no klientu apmierinātības, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu pozitīvas atsauksmes no 5 ZVAIGZNĒM ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir stratificētās ar mūsu objektus, Lūdzu, ņemt minūti, lai atstāj mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti. 2. Lūdzu, neatstājiet neitrāla vai negatīva atgriezeniskā pirms sazināties ar mums.Mēs darīsim visu, mēs varam strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu.Iesniegt negatīvas atsauksmes nav par vēlu, ja problēma nav atrisināta.

Tagi: bazin getzner bagāts, afro audums, Damask Audums, āfrikas kokvilnas auduma shadda, āfrikas auduma drukāt, flīžu, īpašas žakarda audums, , brokāta auduma damaskā žakarda, aci āfrikas vasks, auduma, žakarda audums,

Neausta Technics Dūriens-Saite
Posteņa Nosaukums Āfrikas gvinejas brokāta auduma krāsošanai tekstila
Produkta Tips Citi Audums
Iepakojums 5/10Yards, Standarta Āfrikas Gvinejas Brokāta Iepakošanas
Izmantošana Āfrikas Bazin Riche Tissu, Žakarda Abaya
Platums 138/140CM
Trikotāžas Tips Audi
Zīmola Nosaukums FEITEX
Technics Austs
parfum Bagātīgu un ilgstošu
Dzijas Tips Ķemmētas
raksts Plain Krāsoti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
izcelsmes vieta Ķīna
Veids Brokāta Audums
Stils Žakarda
Materiāls 100% Kokvilna
Iezīme Āfrikas Iespiesti Krāsošana, Auduma, Tekstila

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti