Smart Laiks Bloķēšana LCD Displejs Time Lock Daudzfunkciju Ceļojumu Elektronisko Taimeri, Ūdensizturīgs USB Lādējamu Pagaidu Taimeris, Slēdzenes

w51754

€8.34

-2.09

€10.43

-20 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

USB litija akumulatora uzlādi, ar sn un 3 mazām pogām, lai iestatītu stundas vai minūtes, maksimālais iestatījums, laiks ir 99 stundām un 59 minūtēm.

USB uzlāde ilgst 120 stundas.

Kad atslēga ir bloķēta, tas netiks atvērts, un tas ir neiespējami, lai izjauktu to ar roku.Lūdzu, iestatiet laiku, kas pamatoti.

Piekaramo atslēgu kombinācija ir viegls un piemērots lidostas un ceļošanas drošību.Jūs varat bloķēt svarīgus jebkurā laikā, lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti.

Kā es varu atiestatīt taimeri atslēga?

Ja konstatējat, ka jums nevar darbināt taimautu, vai LCD ekrānā nav redzams.pareizi.Lūdzu, izmantojiet šo veidu, lai taimeris:

1:Preses centrā LCD sn atņemt aizsargplēvi un saplēst filmu off.Jūs atradīsiet apturēt saskaņā ar skrūvi kreisajā pusē sn.

2:Atrast metāla pin vai metāla klipsi un ievietojiet to atverē līdz galam un pēc tam palaidiet to.

3:Kad jūs dzirdat par "Bi" skaņu (skaņas režīms), LCD displejs pareizi.Taimauts ir veiksmīgi nodzēst.

4:Lūdzu, līme aizsardzības filmu atpakaļ.

svars 30g.

krāsa:melna

Materiāls:ABS

Iepakojuma Saturs:

1 * Time Lock

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: durvju pirkstu nospiedumu slēdzene, mazu laika lock droši, durvju slēdzenes smart wifi, diy laika fiksēšana, ice cream maker rotaļlietas, piekaramo atslēgu, laika, bloķēšanas slēdzis, bass atslēga, Pirkstu nospiedumu, digitālā laika fiksēšana

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Modeļa Numurs Smart Laika Fiksēšana

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti