Vardsafe VS158 | Digitālā Bezvadu Raidītājs Uztvērējs ar savienojumu Pārī Funkciju, Atpakaļskata Atpakaļgaitas Rezerves Kameras Monitors

w49114

€80.90

Jauns produkts

Vardsafe Apraksts :

Padarīt jebkuru vadu kameru un monitoru, bezvadu.Mūsu digitālo bezvadu raidītājs un uztvērējs ļauj savienot kameru un monitoru ar RCA ieejas.Vienkārši pievienojiet mūsu digitālo raidītāju ar fotokameru un uztvērēju ar monitoru.Un pēc tam nospiediet reset pogu, lai pāris kameras un uzraudzīt.

Digitālā 2,4 GHz signālu ar pārī funkciju.Atšķirībā no citiem lētajiem bezvadu raidītājs uztvērējs, kas izmanto analogo signālu, kas ir pakļauti elektromagnētisko traucējumus no citām ierīcēm, piemēram, Wi-Fi tīklu vai Bluetooth ierīcēm.Mūsu bezvadu raidītājs & uztvērējs, tomēr, izmanto ciparu 2,4 GHz signālu, kas nozīmē, ka tā aizsardzību pret šādu iejaukšanos.

NAV vadu problēmu.Tagad ar mūsu digitālo bezvadu raidītāju un uztvērēju, jums nav nepieciešams, lai ņemtu laiku, lai vadu no fotokameras un uzraudzīt.

Plašs Sprieguma Dizains 12-24V dizains, lai palīdzētu aizsargāt pret sprieguma svārstībām.

Nav ūdensizturīgs.Digitālā bezvadu raidītājs un uztvērējs, kas nav ūdensizturīgs, lūdzu, uzstādīt tos automašīnā.

RCA savienotājs.Mūsu digitālo bezvadu raidītājs uztvērējs, kas izmanto RCA savienotājs, kas der visiem atpakaļskata kamerām un monitoriem ar RCA ieejas.

Vardafe Produkta Attēli:

Iepakojuma saturs : 1 X digitālā bezvadu raidītājs (ieskaitot antenu) 1 X digitālā bezvadu uztvērējs (ieskaitot antenu)

Noteikumu Un Nosacījumu Mēs nevar garantēt, vai solījums, ka lietotājs nebūs negadījumā vai citādi nav saduras ar objektu.Mums nav atbildīgs par kādu defektu, jo šīs sistēmas rezultātā nepareizas lietošanas, nepareizas uzstādīšanas, bojājumiem vai nepareizu apstrādi elektronisko sastāvdaļu.Mums nav atbildīgs par sekojošiem zaudējumiem, jebkāda veida.

Kompensāciju & Atgriešanās Politika : Mēs pieņemam atgriežas apmaiņu vai kompensāciju, ja produktu, kuru jūs saņemat ir kvalitātes defekts vai nav tā, kā aprakstīts .Jūs saņemsiet pilnu kompensāciju, ja pasūtījumu nav jānonāk piegādes laiku solīja mums.

Piegāde : Mēs kuģis pasaulē ar DHL,FedEx,EMS,Ķīna Post, un tā tālāk.lūdzu, sazinieties ar mums, ja sūtījums nav jānonāk paredzamo laiku ,mēs palīdzēsim jums izsekot un jums ir apmierināti atbildi.Mēs TIKAI kuģis, lai jūsu www.grandtech.lv adresi ,lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.grandtech.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

Atsauksmes : Atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību un augstu vērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu feedback.

Sazinieties ar mums, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai īpašas prasības .Čats ar mums tiešsaistē ar tirdzniecības vadītājs vai atstāt mums ziņu, gan pieejami.

Kā Izvēlēties Kvalitatīvu Atpakaļskata Kamera : CCD salīdzinājumā ar CMOS Attēlu Sensors Ar divu veidu attēlu sensoru, kas ir pieejamas atpakaļskata (backup) kameru sistēmām ir CCD ("lādiņpārneses ierīci") un CMOS ("papildu metāla oksīdu pusvadītāju").Tipa no attēla sensors, kas jūsu atpakaļskata kameras sistēmas izmantošanu būs svarīgākais faktors, kas nosaka attēla kvalitāti.Bez kopumā izšķirtspējas kamera, kas izmanto CCD attēla sensoru nodrošinās ievērojami labākus attēlus, ar ļoti zemu un ļoti spilgtā apgaismojumā

Lai gan ir daži pamatoti augstas kvalitātes CMOS attēla sensori, ne CMOS attēla sensoru nodrošinās kvalitātes attēlu, ka CCD attēla sensoru nodrošinās.Daudz zemāku cenu (un vēl dažas dārgas) sistēmas lietošanu lētāku un zemākas CMOS attēla sensoru.

Izvēles iespēja, jums vienmēr vajadzētu izvēlēties atpakaļskata kameras sistēma, kas izmanto augstas kvalitātes CCD attēla sensoru no labi zināms ražotājs.Sharp un Sony CCD attēlu sensoru, ir labākais pieejamais.

Vadu vsBezvadu, Kamēr attēls iegūts ar augstas kvalitātes bezvadu sistēmas var būt labi, kad transportlīdzeklis ir apstājies, ik bezvadu ierīces (katrs!) ir jutīga pret traucējumiem, un šī iejaukšanās būs sliktāk, ja transportlīdzeklis atrodas kustībā.Tāpēc, ka bezvadu sistēmas pārraida video attēls, pa gaisu, nevis pa kabeli, var būt dažas iejaukšanās no dažādiem avotiem, ieskaitot elektriskos traucējumus, lieljaudas radio un televīzijas raidītāju, un daudziem citiem avotiem, kas radās kā transportlīdzeklis kustas.Tagad mēs tikai iesakām digitālo bezvadu atpakaļskata kameru sistēmām.

Infrasarkano staru Nakts Redzamības Tas ir iespējams, ir viens no vismazāk saprot funkcijas, kas ir pieejamas, un vēl, tā ir viena no svarīgākajām iezīmēm.Lai gan augstas kvalitātes kamera (īpaši augstas kvalitātes CCD kamera) var sniegt attēla saskaņā ar dažādiem apgaismojuma apstākļos (ieskaitot ļoti vājā apgaismojumā), tas nevar sniegt skaidru priekšstatu gandrīz vai pilnīgā tumsā.Tas ir, ja infrasarkano nakts redzamības apgaismojums Led (gaismas diodes) nāk

Par augstas kvalitātes nakts redzamības aprīkotas kameras, infrasarkano Led ieslēdzas automātiski, ja apkārtējās vides (fona) gaismas pazeminās līdz līmenim, kas ir pārāk mazs, lai attēla sensoru, lai iegūtu augstas kvalitātes attēlu.Infrasarkano Led darbojas ar gaismas frekvenci, kas ir tālu aiz cilvēka acs spēja redzēt, bet attēla sensora kameras ir paredzētas, lai atklātu šī gaisma, tāpat kā redzamo gaismu, ko mēs varam redzēt.

Tagi: kamera renault trafic, renault trafic, dinamiskā w204, spogulis silverado, gmc sierra, atpakaļgaitas kamera, kamera mežzinis, kamera aizmugurē opel vivaro, kamera aizmugurē, DVR Barošanas

Vadu vai Bezvadu Bezvadu
Zīmola Nosaukums Vardsafe
Bezvadu Skaidru attēlu bez iejaukšanās
Materiāla Tips Plastmasas
Iezīme Padarīt jebkuru vadu bezvadu
Signāla Tips Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
Savienotājs RCA savienotājs
Pieteikums atpakaļskata kamera un monitors
Veids Digitālā bezvadu Raidītājs Uztvērējs ar savienojumu pārī funkcija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Korpusa Materiāls Plastmasas
Bezvadu Diapazons 125 kājām
Produkta modeli Vardsafe VS158

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti