Dropshipping 60g Zobu Balināšanas Pulveris Aktivizēts Kokosriekstu Ogle, Dabas Zobu Balināšanas Kokogles Pulveri, Zobakmens Traipu Noņemšanai

w48625

€8.86

Jauns produkts

Vētraina organisko zobu pulveris ir labākais, lai visi dabas zobu pulveris-maigi pulēta, detoksificētām, mineralizētu un pastiprinātu Efektīvu zobu Balināšanas Rezultātus

Mabox aktīvo Ogli, Zobu Balināšanas Pulveris izmanto drošas un inovatīvas sastāvdaļas, lai atstāt savu zobu spīdoši baltā krāsā.Izmantojot maigu, dabas formulu, tas sniedz pārsteidzoši efektīvs veids, lai novērstu kafijas, tabakas un tējas traipus.Pēc tam, kad tikai vienu izmantot, tas sāksies, lai balināt zobus un uzlabot mirdzumu un spīdumu, novēršot ieslodzījuma virsmas, traipus.

Šī zobu balināšanas pulveris var strādāt arī ar elektrisko zobu suku.Jūtieties brīvi izvēlēties, kā jums patīk un baudīt svaigas balināšanas pieredzi, kā nekad agrāk.

Mabox unikāla formula whitens jūsu zobi laika gaitā, neizmantojot skarbu ķīmisko vielu vai balinātāju.Tas nesatur glutēnu, piedevas, konservantus vai jebkādas citas nasties.

Ērts Zobu Tīrīšanas Pieredze

Šī zobu balināšanas pulveris tiek izmantots putu formula, kas ir vairāk efektīvi novēršot traipus, vienlaikus samazinot smaganu pietūkums, ko izraisa pārmērīga berzes.Pieteikums ir ļoti līdzīgs zobu pastu, kurā ir daudz patīkamu un efektīvu nekā citu sauso pulveri.

Aktivētās Ogles Pulveris

Pulveris ir veidots no kokosriekstu ogle, kas padara zobu balināšanas tik viegli, kā iespējams.Tā porainā struktūra nodrošina neskaitāmiem sīkiem caurumiem, kas piedāvā spēcīgu adsorbcijas kā magnēts, lai noņemtu jebkādas atliekas starp zobiem.

Rada Žilbinošu Smaidu

Mabox aktīvo Ogli, Zobu Balināšanas Pulveris paredzēts, dabas, zinātnes un ērts veids, kā balināt zobus.Balināšanas efekts tiek panākts, no pirmā pieteikuma.Turpinot izmantot, jūsu zobi kļūs ievērojami tīrs, balts un veselīgs.

Par Produktu

Augstas kvalitātes dabas kokogles pulveri, pārsteidzošs, zobu balināšana, ir efektīvs aizstāt zobu balināšana, želejas, pildspalvas, apgaismojums un citi balināšanas produktiem, piemēram, kokogles zobu pasta.Dot efekts World of Warcraft!

Ķīnas-made, tīra kokogļu zobu balināšanas pulveris satur dabiskas sastāvdaļas, un nav mix kaitīgas vielas, mākslīgās krāsvielas un garšvielas.Jūs neatradīsiet nevienu fluorīds vai ūdeņraža peroksīdu.

Salīdzinot ar citiem zobu balināšanas metodes, mūsu unikālais maisījums, kas palīdzēs jums, lai atgūtu savu smaidu, tajā pašā laikā likvidējot arī kafijas traipus, tabakas traipus, u.tml. .

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Jūs varat apmaksāt savu pasūtījumu ar jebkuru citu , pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu, mēs nosūtīt paketi, lai jums drīz.ja jūs nevar maksāt, lai Veiksmes,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums.

1) Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus:Ap 20-60 Darba dienu laikā( Noklusējuma loģistikas metodi )

2) Ja jums ir steigā, lūdzu, mainīt loģistikas metodi, pasūtot, nav izvēlēties pārdevēju, lai pielāgotu piegādes vai sazinieties ar mums, mēs izvēlēties citu ātri loģistikas pakalpojumus, lai jūs, ja jums nav izvēlēties, mēs nosūtīsim Ķīna parasto parasto pasta paciņas pēc noklusējuma, ir nepieciešams laiks, Lai 15-60 dienas, šajā laikā visi strīdi un kompensācijas, kas joprojām tiek iesniegts tranzīta laikā, tiks noraidīti.Paldies.

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē. 1) 12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv! 1, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.un tālāk jums būs nāk uz mūsu veikalu, lai iegādāties kādu produktu no jauna, mēs jums varam dot atlaides, kas samazina 5%-10% cenā pēc jūsu pasūtījuma kopējā summa ,jūs varat sazināties ar mūsu Klientu apkalpošanas teica, ka jūsu ir mūsu vecais pircējs Vip Klients,tad Klientu apkalpošanas grozīs cena, tad jūs maksāt ,mēs nosūtīt paketi, lai jūs prioritāte.

Tagi: Bambusa Kokogles Pulveri, mabox retinola, sejas eļļas serums, kokogles pulveri, crest lentes, bambusa pulveris, kokogles zobu, zobu balināt, krēms mabox, zobu balināšanas sloksnes

Vienuma Tips Zobu Balināšana
Modeļa Numurs 022
NETO MASAS 60
Sastāvdaļas bambusa kokogles
Feature3 Dabas Zobu Balināšanas Pulveris
Feature4 Aktivizēts Kokosriekstu Ogle
Feature6 kokogles pulveri
Feature2 zobu
Feature1 Zobu Balināšana
Zīmola Nosaukums mabox
Feature5 Zobu Balināšanas Pulveris
Izmērs Moderate

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti