EACHEN WiFi Remote Garāžas Durvju Atvērēji Kontrolieris Slēdzi, Izmantojot Ewelink APP Saderīgs ar Amazon Alexa, Google Home IFTTT GD-DC5

w48272

€18.79

Jauns produkts

Produkta apraksts Stilā: ar EweLink APP

Funkcijas:

【Tālvadības ieslēgšana/izslēgšana] aicina Pagrieziena jūsu esošo WiFi tīklu un garāžas durvju nazis par vienotu, integrētu smart ierīces, tad jūs varat atvērt & tuvu jūsu garāžas durvīm ar vienkāršu noklikšķinot uz jūsu viedtālrunis.

【Atgādinājums] aicina Kādreiz atstāja māju un aizmirsa aizvērt garāžas durvīm?Neraizējieties, Eachen Smart Garāžas Durvju Nazis atgādinās jums.

【Paziņojums] aicina Saņemt informāciju reālā laika režīmā par to, kas un kad garāžas durvis atvērt vai aizvērt.Jūs varat arī iestatīt balss ziņojumus, kā arī.

【Laika Grafikus] aicina varat iestatīt grafiku, lai atvērtu & tuvu jūsu garāžas durvīm.Pārvaldīt garāžas durvju viegli.

【Balss Vadība] aicina perfekti Saderīgi ar Amazon Alexa/Atbalss.Garāžas durvju atvēršanas un aizvēršanas varētu kontrolēt vairākos veidos – vai nu vienkārši pieskaroties jūsu viedtālrunis EweLink garāžas mobile app, vai, dodot balss komandu, lai jūsu Alexa.

【Ierīces, Koplietošanas] aicina arī Jūs varat dalīties ar jūsu ģimenes vai apmeklētāji, jūs, PROTAMS, varat ņemt atpakaļ atļaujas jebkurā laikā.

【Vēsture Ieraksts] aicina varat pārbaudīt, garāžas durvju atvēršanas vai aizvēršanas vēstures ierakstus par jūsu LIETOTNI, lai nodrošinātu drošību jūsu garāžā.

Specifikācijas:

Strādā ar: Amazon alexa, google palīgs,IFTTT Barošanas bloks: DC 5V

Rīcība: 3-15mm

Bezvadu standarts: IEEE802.11b/g/n

Bezvadu Veids: Tikai 2,4 GHz, ne atbalstu, 5G

Mobilais Tālrunis: "EweLink" android un IOS

Savienojuma Vadu Garums: 5M

Materiāls: ABS+PC

Vienkārša Uzstādīšana:

Power ierīces ar DC 5V adapteri un micro USB kabelis.

Pievienojiet Red & Black vadi, lai jūsu garāžas durvju nazis: Nodot katrā galā uz to pašu termināli, kā sienas pogu vadi ir apturēti, lai.

Pievienojiet sensors un instalēt uz garāžas durvīm ar skrūvēm/uzlīmes/turētājs un tā tālāk.

Kontroles ierīces uz savu smart tālruni.

Iepakojums Saraksts:

1* WiFi Smart Switch Garāžas Durvju Nazis

1* Uzstādiet Montāžas Piederumus

1* Pieslēguma Kabelis

1* USB kabelis

1* Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: IFTTT, smart home, 24v lineārā motor, siemens slēdzis, infrasarkano staru tālvadības google home, alexa, rf ar wifi, google kameras hub, kausa nerūsējošā tērauda, atvērt sensors wifi

Zīmola Nosaukums EACHEN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti