Plug and Play - Auto un Mājas Griestu Romantiska USB Nakts Gaisma Puse Ziemassvētki MUMS

w47881

€3.23

-0.36

€3.59

-10 %

Jauns produkts

Laipni lūdzam apmeklēt mūsu veikalā

PRODUKCIJAS APRAKSTS un Specifikācija:

Produkta izmērs: 21.2 X 1.4 " X 1.4 cm Tips: griestu gaismas Produkta materiāls: metāla Projekcijas režīms: 6 veidu Jauda: USB Spriegums: 3-8 (V) Jauda: 0.15 (W) Strāva: 0.2 (A) Funkcija:

1. Dažādas starlight blīvums var regulēt: auto starlight var pagriezt, lai pielāgotu apgaismojumu, stilu, gaismas avots ir stabils. 2. 360 grādu rotācija + USB interfeiss: Viegls un elastīgs, to var regulēt no dažādiem leņķiem.Portatīvās un viegli uzstādīt. 3. Bright star efektu rada romantisku atmosfēru jūsu jumtu vai māju, un var arī izmantot, lai rotā dzimšanas dienas vai brīvdienu pusēm. 4. Šī zvaigžņotām virsgaismas var izmantot kā īpašu dāvanu draugiem vai bērniem. 5. interesanti, jumta USB lukturi var izmantot kā nakts gaismas, telpu dekorēšana, automašīnu dekorēšana, usb nakts gaismas jaudu, akumulatora uzlāde, izmantojot USB interfeisu.Piezīme:

Faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla starpības dēļ displeja un gaismas efektiem Pakete Iekļauj:

1 x automašīnas jumta zvaigžņu nakts gaisma

Tagi: auto zvaigžņotām debesīm, dzimšanas dienas komplekts, chandlier led, dzimšanas diena dekoru puse, e26 lampas turētājs, gultas lampa sensors, glow plug os, lampas zvaigžņotām debesīm usb, romantiska usb, chandlier

Zīmola Nosaukums faroot
Svelme Piegādes Veida Citi Spīd Aksesuāri

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti