Putnu Pakārtotā Kolibri Krāsotas Karājas Dārza Savvaļas Putnu Dzeramā Strūklakas Rokām veidotu Stikla Kolibri Ūdens Barošanas Ierīce

w47265

€7.41

-2.34

€9.75

-24 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、PIESAISTĪT KOLIBRI: spilgti krāsu padarīt kolibri feeder pievilcīgāku kolibri.

2、VIEGLI PIEPILDĪT NEKTĀRS: Attēloti skaidrs, stikla, plašs nagu rezervuāru un divu daļu bāze ļauj redzēt un uzpilde nektāru vienkārši.

3、DZERAMĀ: Mūsu bird feeder ir 4 ziedu siles, lai kolibri, lai atpūstos un dzert, un tas satur 1 ant grāvi, 1 metāla āķi, 1 kokvilnas siksniņa, 1 nelielu suku.

4、KVALITĀTES MATERIĀLA: Rokas pūstais stikls ir ļoti stiprs, biezs un izturīgs, un neizbalē.

5、SKATĪTIES: Ļaujiet putni apdzīvo un baudīt dzeramo ūdeni, un tad jūs varat redzēt putnus no loga, terases vai klāja.Ļoti laba dāvana mākslas.

Funkcijas:

1. PIESAISTĪT KOLIBRI: spilgti krāsu padarīt kolibri feeder pievilcīgāku kolibri.

2. VIEGLI PIEPILDĪT NEKTĀRS: Attēloti skaidrs, stikla, plašs nagu rezervuāru un divu daļu bāze ļauj redzēt un uzpilde nektāru vienkārši.

3. DZERAMAIS: Mūsu bird feeder ir 4 ziedu siles, lai kolibri, lai atpūstos un dzert, un tas satur 1 ant grāvi, 1 metāla āķi, 1 kokvilnas siksniņa, 1 nelielu suku.

4. KVALITATĪVS MATERIĀLS: Rokas pūstais stikls ir ļoti stiprs, biezs un izturīgs, un neizbalē.

5. SKATĪTIES: Ļaujiet putni apdzīvo un baudīt dzeramo ūdeni, un tad jūs varat redzēt putnus no loga, terases vai klāja.Ļoti laba dāvana mākslas.

Specifikācija:

Nosaukums: Stikla Kolibri Feeder

Krāsa: lakots

Materiāls: stikls + metāls + plastmasa

Piemērots: kolibri un citām norādīja-jāmaksā putnu dzeramā ūdens, sēdēšana uz laktas izmantot

Iepakojuma Saraksts:

1* stikla kolibri feeder

1 *ant grāvi,

1 *metāla āķi

1 *kokvilnas siksniņa

1 *mazs birste

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: putnu pakārtotā āra, keramikas mākslas putnu, papagailis virvi, kaķēns ornaments, pakārtotā vāvere, stikla augu ūdens, kolibri, papagailis spēlēt stāvēt, pakārtotā logu, kolibri rotaslietas

Iezīme Automātiskā
Materiāls Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti