1 Gabals Priekš Mazda 3 6 CX-5 MX-5 Axela Miata Skyactiv Tehnoloģija, Logo Aizmugurē Chrome Emblēmas Nozīmīti

w46929

€4.73

-0.84

€5.57

-15 %

Jauns produkts

Soarhorse Par Mazda 6 CX-5 MX-5 Miata Skyactiv Tehnoloģija, Logo Aizmugurē Chrome Emblēmas Nozīmīti

Materiāls : abs

Krāsa : sudraba un melna

Pakcage ietver : 1 gab.

Izmērs : mazs izmērs - 105 x 20mm lielu izmērs - 115 x 22 mm

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk bildes, mēs jums parādīt.

Ja jums ir nepieciešams, vairumtirdzniecības cenas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, paldies.

Sazinieties ar mums

1. Šis veikals specializējas ražošanas un izplatīšanas dažādu automobiļu, automobiļu modifikāciju, logo angļu rotājumi, dekoratīvās klp un citu auto piederumi vārstu.Mūsu produkti tiek eksportēti uz Amerikas savienotajām Valstīm, Eiropas Savienības, Arābijas jomā, Malaizijas un citām pasaules daļām, šķirne ir pabeigta, cena ir saprātīga.Mēs pievēršam uzmanību produktu kvalitātei!Darbības raksturlielumi daudz šķirņu un principu nelielu peļņu, lai uzvarētu uzticību un atbalstu mūsu klientiem, aicinām nepieciešama.

2. Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

3. Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus, rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.

Piegāde

1. Mēs kuģis Pasaulē!Parasti kuģniecības prasa zināmu laiku, bet dažreiz sūtījumu piegāde var kavēties dažādu iemeslu dēļ - muitas, post office defektiem un ect.Lūdzu, esiet pacietīgi, uz brīdi, un jūs saņemsiet savu preci!

2. Jūsu pasūtījums tiks apstrādāti 1-3 darba dienu laikā (izņemot Ķīniešu svētki un festivāli)

3. Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. (Ja tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi)

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes

1. Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes. -Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.

2. Retos gadījumos, ka pircējs nav pilnībā apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkura veida negatīvu vai neitrālu atsauksmes, lai mēs varētu nonākt pie risinājuma.Dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmas, par produktu, piegāde utt.Ceru, ka jūs varat saprast.Dažkārt mēs, ražotāji, vai nosūtītājiem kļūdīties, un mums ir prieks, lai palīdzētu risināt šos jautājumus ar pircējiem.

Tagi: Mazda 6, mx 5 ligzda, mazda cx5 accessary, mazd 6 gh, mazda cx5, tiešā mazda 3, mazda cx 5 piederumi brošūra, mx5 miata, mx5, axela

Postenis Diametrs 10.5cm
Veida Uzlīmes Auto Virsbūves
Uzlīmju Izvietojumu Bagāžnieka
Objektu Platums 2.0cm
Postenis Augstums 0.5cm
Vienuma Tips Uzlīmes
Veids Citi 3D Uzlīmes
Materiāla Tips ABS
Objekta Garumu 10.5cm
Modelis Transportlīdzekļa Logo
Modeļa Nosaukums par MAZDA
Iepakojums Nāk Iepakotas
Kategorijas Emblēmas
Zīmola Nosaukums Soarhorse
Dizains Vārdiem

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti