Lodāmurs 60W Skrūvgriežu Komplekts Rīku lodāmurs Pincetes Vadu Attvaicētājs Multi-function Skrūvgriezi Instrumentu Komplekts Metināšanas Instrumenti

w46669

€29.04

-12.43

€41.47

-29 %

Jauns produkts

Apraksts

[Modernizētas] 60W Regulējams Temperatūras lodāmurs ar ON-OFF Slēdzis: Iekšējā-apsildāmi keramikas tehnoloģijas padara lodēšanas komplekts sakarst ļoti ātri(2-5minutes).četri ventilācijas caurumi uz lodēt dzelzs palīdz ātri atdzist.

Regulējams Temperatūras lodāmurs: Darbi no 200 līdz 450 ºc un nāk ar ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi, poga, un darba indikators; var brīvi un viegli atvērt,aizvērt un darboties.

5 Gab. Dzelzs Padomi: Dažādas formas padomi, kas padara lodāmurs viegli fit ģitāra, pulksteņi, elektroinstalācija, mobilās ierīces, datori, datortehnika, mazā elektronisko darbs, TV kondensatori vai aksesuāru.

Viegli Izmantot Lodēšanas Pistoles: Nav nepieciešams lodēšanas stacijas, tikai plug and play, regulēt temperatūru saskaņā ar jūsu nepieciešamību ar rokturi riteņa uz elektronisko lodāmurs.

Plaši Izmanto lodēšanai komplekts: lodāmurs rīki plaši izmanto metināšanas plates, iekārtu remonts, Home DIY amatieriem, rotaslietas metināšana.Piemērots lodēt starter.

Priekšrocības

1:lodāmurs komplekts nāk ar ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi, poga, un temperatūras regulēšanas pogu, lai To varētu brīvi un viegli, lai ieslēgtu/izslēgtu vai noregulēt temperatūru, kas jums nepieciešams.

2:Izgatavots Japānā precizitāti drukāšanas tehnoloģijas un lodēšanas komplekts var būt sakausēti augstā temperatūrā un saglabāt ilgi lietot.

3:Ja jūs vēlaties, lai uzzinātu, kā, lai lodēt, tas lodāmurs starter komplekts ir ideāli piemērots jūsu vajadzībām.Tas ir ļoti ērts un kompakts.

4:Non-slip mīksts gumijas rokturis, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un drošu lodēšanu.

Specifikācijas

Lodāmurs Garums: 7.0

Kabeļa Garums: 57.5 Gadā

Darba Spriegums: 110V/220V

Jauda: 60W

Paketē Iekļauts

Kā piture parādīt

Padomi

1:Lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums ir, izmantojot instrumentus gadījumā pricks vai citas traumas.

2:dzelzs uzkarst ātri, tāpēc, lūdzu, izvēlēties piemērotu temperatūru.Strādā garas stundas un augsta temperatūra var saīsināt tā iespējamo kalpošanas laiku.

3:nelietojiet netālu no viegli uzliesmojošiem materiāliem.

Tagi: plier attvaicētājs vadu, 106 1, lodāmurs 60w elektriskā, lodalva lodāmurs 60 w, sildītājs lodāmurs 60w, goot lodāmurs 60w, tips 63, elektriķis vadu attvaicētājs, jackknife, attvaicētājs vadu

Izejas Temperatūra Regulējams
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs S3
Ievadi Voltagle 110V,220V
Zīmola Nosaukums OLOEY
Temperatūras Stabilitāte Regulējams
Izejas Jauda 60W

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti