Jauns
KN Veselības Kristāla Augļu Cukurs 500 g Ksilīts Cukura Aizvietotāju Bez Cukura Kūciņu, Cepumu Cepšanas Pārtikas Izejvielas

KN Veselības Kristāla Augļu Cukurs 500 g Ksilīts Cukura Aizvietotāju Bez Cukura Kūciņu, Cepumu Cepšanas Pārtikas Izejvielas

w46057

€19.12

-2.13

€21.25

-10 %

Jauns produkts

Trīs Revolucionārs Priekšrocības "Nē Zobu Samazinājuma, Nav Bailes no Taukiem, Ne Slogu.

1. Nē Zobu Samazinājuma-Bērnu Labs Uzturs Partneri!

Ēšanas Salds Pārtikas produkts Ir Dabas Bērns, bet Zobu Samazinājuma Ir Kļuvusi Sarežģīta Problēma Pieaugušajiem.Mutes Dobumā Ir Jaukta Infekcija Vide un Mitruma, Temperatūras un Barības vielas Mutes Dobumā Ir Viegli Vairojas Dažādas Zobu Samazinājuma Baktērijas, šīs Baktērijas, kas Izmanto Cukura, Cietes un Citu Polisaharīds, Pārtikas Kreiso Mutes Dobumā, kā Substrāta, un Fermentācijas Punkti Izskaidrot Atbrīvošanu no Skābas Vielas, Kas Izraisa Zobu, un Iznīcināt Emalja Zobiem, Laika gaitā, Tādējādi Veidojot Dobumā Zobu (Zobu Samazinājuma).

Saharoze, kā Disose I .e.Polisaharīds), Būs Sadalījušies un Skābi, kas Izdalās Mutes Dobumā.

Fruktoze Ir sava Veida Monosaccharide, Kas Vairs Nevar Hidrolizēts uz Vienkāršāku Veidā Saccharide, Tāpēc Tas Netiks Sadalīta Atbrīvoja Skābes Mutes Dobumā, un Nav Formā, Zobu Samazinājuma.

Otrkārt, Nav Bail Būt Tauku Nodrošinātu Uptown Attēls no Skaistuma!

1. Siltuma Vienību, Svara Fruktozi Ir Zemāka nekā Saharoze.

2. Vidējais Saldumu Fruktoze Ir 1,8 Reizes, Ka Saharoze

Tas Ir Cukura ar Lielāko Saldumu Starp Visām Dabas Cukuru, tad ar to Pašu Saldumu Standarta Devu Fruktoze Ir Tikai aptuveni Puse no Saharozes.

3. Fruktoze Pieder Zemu GI Pārtikas produktiem ar ģeogrāfiskās izcelsmes norādi

GI(Glikēmiskais Indekss) Attiecas uz Pārtikas Glycaemic Indekss (Tas Ir Indekss, kas Atspoguļo Pakāpi, paaugstināts Glikozes līmenis Asinīs, ko Izraisa Pārtika).Tas Ir Viegli, lai Radītu Sāta sajūtu, Kas Var Padarīt Jūs Jūtaties Izsalcis Ilgāku Laiku, un Tādējādi Veicinātu Jūsu Ķermeņa, lai Sadedzinātu Vairāk Tauku un Samazina Uzglabāšanas Zhi Tauku.

Treškārt, Nav Apgrūtinājumu-Veciem cilvēkiem Vairs Runāt par "Cukurs" Krāsu Mainīt!

1. Vielmaiņas Ātrums Fruktoze Cilvēka organismam Ir Lēnāka nekā Glikozes, Saharozes un Citas Tradīcijas.

2. Fruktozes Metabolisms Nav Atkarīgs no Insulīna, bet Tieši Nonāk Zarnu Trakta Cilvēka Ķermeņa Sagremošanu un Izmantošanu.Tāpēc, Fruktoze Sauc par "Veselīgu Cukura" 21. Gadsimtā, Kas Ir Labs Uztura Salds Produkts, Pacientiem ar Cukura Niao Slimība, Sirds Xue Caurules un Gan Netīrs.

Tagi: brūna soma sīkfailu, vintage cukura maiss, brūnais cukurs, pārtikas miltu konditorejas izstrādājumi, toothpast, grafiti somas, kūka materiāls, camo viduklis pack, saldinātu, ruru sīkfailu soma

Svars 0.5
Iepakojums Soma Pakete
Sertifikācija CFDA
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zīmola Nosaukums KN Veselības
Derīguma Termiņš 24 Mēneši
Maksas Vienības Somas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti