35mm M14 Diametrs Slapjš Izmantot Dimanta Urbšanas Core Bitu Akmens-Marmora Granīta, Keramikas Flīzēm Caurumu Zāģi Dimanta Urbji

w43803

€15.68

-3.92

€19.60

-20 %

Jauns produkts

akmens core urbi Produkta Apraksts

Ievads

Mūsu dimanta akmens slapjš urbis fit par liela ātruma slīpmašīna.Tas nodrošina labāko griešanas kvalitāti un tās var urbt cauri vissmagākajos 1 -3/8" granīta vai inženierijas akmens countertop darba vietā, izmantojot ūdens.

Arbor:M14 sieviete

Segmenta augstums:10mm

Segmenta Biezums: 3.0 mm Funkcijas: --Vainagu veida segments uz ķermeņa šo mazliet, lai izvairītos no kļūst sarūsējis. --Openning un sakopta Žiletes asiem, gluda, bez šķeltas malas, nav trīce parādība, skaidu Viegli --Nelielu griezumu pretestību,funkciju urbšanas stabili, ātra, nepārkāpjot robežu. --Galvenokārt izmanto urbšanas Porcelāna Flīzes, Keramikas Flīzes, Marmors, Granīts ,Armatūras, Betona un cita cieta materiāla. --Ideāla urbumu krāns montāžas caurumi akmens counter topi, santehnikas līnijām dušas un vanities. --Slapja izmantojiet tikai Mitru izmantot ieteikt.Lai paildzinātu tās, lietojot dzīvi, jālieto ar ūdens dzesēšanas un eļļošanas sistēmu.Urbšanas core bitu var izmantot ar Stenda, urbjmašīnas, rokas elektrisko urbi.Ja jūs, izmantojot rokas elektrisko urbi, sāciet lēnām, 45 grādu leņķī, iet vertikāli, pēc tam, kad jūs veikt sākotnējo zīmi.

Produktu īpašības

1, Augsta frenquency metināti;

2, Ideja par urbšana krānu montāžas caurumi akmens countertop,santehnikas līnijām dušas un vanities;

3, Īpašu saikni nodrošina ilgu kalpošanas laiku un agresīvu urbšanas ātrumu;

4, Izmantot mitrās urbšanas akmens, slapjš, izmantojot ievērojami pagarina segmenta dzīvi.

Uzņēmuma Informācija

Diamant Cut & Abrazīvie CO.,LTD, tika izveidota 1998. gadā Dimanta Instrumenti un Abrazīvie nozarē.

Mūsu galvenie produkti ir dimanta segmenti, zāģu plātnes, stieples zāģi,dimanta abrazīva, elastīgu dimanta pulēšanas spilventiņu, grīdas spilventiņi kausa riteņiem, profilēšana riteņiem, CNC-profilēšanas riteņiem, urbjiem, pirkstu maršrutētāju biti, sukas, abrazīvie bloki un electroplated rīki, ar dažādām specifikācijām.Visi šie produkti ir sasnieguši starptautiski papildu standarts un tiek plaši izmantoti griešanas, slīpēšanas vai pulēšanas granīta, marmora, betona, asfalta, ugunsizturīgas, porcelāna un stikla.Visi mūsu produkti ir saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli.

Tagi: koka vainagu, nova optometrijā, urbis stikla, 42mm urbis, granīts, dimanta urbšanas keramikas, drill bits, 55mm caurumu redzēju, mazliet urbju komplekts, electr redzēju

Zīmola Nosaukums casaverde
Izmantošana Mūra Urbšanas
Veids Core Urbi
Garums 105 mm
Materiāls Dimants
Modeļa Numurs DC-SBC09
Packges 1pc/daudz vai 2gab/daudz
DIY Piederumi Santehnikas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti