Dino Eggie Bērnu Teether, olveida Zobu Olu ar Klipu, BPA-Free, CPSC Lab Pārbaudīta un Apstiprināta, Zīdaiņu Zēni Meitenes 3-12M

w4223

€10.62

Jauns produkts

[100% PREMIUM KVALITĀTES PĀRTIKAS kvalitātes SILIKONA]: Bez BPA, ftalātu, PVC, svins un kadmijs, CPSC pārbaudītas un sertificētas, tas ir pilnīgi drošs jūsu mazulim. [CUTE OLU FORMAS DIZAINA]: Vairākas bedrains textures, kas efektīvi palīdzēt masāža sāpes, pietūkušas smaganas un nomierina jaunajiem zobiem. [VIENS GABALS INTEGRĒTĀS STRUKTURĀLĀS]: Drošs, izturīgs un higiēnisks, viegli tīrāma. [MULTISENSORY STIMULĀCIJA]: iebūvētā kratītāju, kas padara grabēt rotaļlietu skaņas, lai saglabātu savu bērnu izklaidē, vienlaikus palīdzot bērnu sensoro stimulāciju un smadzeņu attīstību. [GLABĀ TO TĪRU & SASNIEDZAMS BĒRNU]: Nāk ar pavadoni košļājamā silikona fāzēm, zobu klipu, lai mazuļa apģērbu, ratiņus, auto sēdeklīti, šūpulis, utt., tātad bērns var viegli sasniegt to, un saglabāt Dino Eggie tīrs, tāpēc jums nav jābūt noraizējies par bērnu rotaļu nomest uz germy virsmas.

Produkta apraksts Dino Eggie Bērnu Teether ir ideāls olu formas zobu rotaļlietas par savu mīļo bērniņ, kas ar netoksisku pārtikas kvalitātes silikona, BPA/PVC, Ftalātu, bezmaksas, bionics olu formas dizains, viegli mazuļa mazo roku turiet, featuring vairākas tekstūras un reljefa modelis, kas efektīvi palīdz masāža, bērnu iekaisis gumija.Pateicoties integrētam dizaina, mīksts un izturīgs, drošs bērnu, un viegli tīrāma.Ar iebūvēto vibratoru, tas ir arī jauki maz grabēt maņu spēlēt un palīdz mazuļa smadzeņu attīstību.Nāk ar modernu silikona fāzēm klipu zobu zīdaiņu mierinātāji turētājs, kas veic ar 100% premium kvalitātes Pārtiku-Grand Silikona, tas ir garšīgs un chewy, jūsu mazulis būs mīlēt šo Visu-Košļājamā Dino Eggie Dāvanu gatavu paketi, ideāls Bērnu Duša Dāvanu.

TE03-GR

Kas ir iepakojumā: 1 x Dino Eggie Teether 1 x Silikona Fāzēm Teether Klipu

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai tas Var būt dezinficē?

A: es mazgā trauku mazgājamā mašīna top plaukts

J: vai šo teether jāliek saldētavā?

A: Absolūti.Daudz vecākiem izmēģināt šo ar savu maziņš tiem, un daudzi atrast, ka aukstais palīdz nomierināt sāpošas smaganas.

Tagi: olu testeris, dzīvoklis mūlis kurpes, zobu tīrīšanu, teether, olu malu mednieks, kausa olu, dinozauru teether, olu zobi, plīts olu, h sports watch

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums Viena ielādēts
Vecums > 4 mēnešiem
Zīmola Nosaukums Giftty
Materiāla Funkcija PVC Bezmaksas
Funkcijas teether
Materiāls Silikona

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti