X6 Smart Skatīties Vīriešiem, kas Atbalsta SIM TF Karti Ar Kameru Tālrunis Krāsu Ekrāns Aproce Sporta Solis Uzraudzības Bluetooth Smartwatch

w4217

€5.74

-2.46

€8.20

-29 %

Jauns produkts

65759 skatīties

Funkcijas

Funkcijas:

1. Krāsains displejs:nodrošina jūs dzesētājs vizuālo pieredzi.

2. Virsmas cinka-titāna sakausējuma pārklājumu.

3. Vairākas krāsas, vairākas noskaņas, kas vairākus UI tēmas, uzsverot dažādu stilu.

Apraksts:

Silikona siksniņa, sviedru izturīgs matēts virsmas apstrāde, ergonomisku sasist dizaina ērti valkājot

Specifikācijas:

Modelis:X6

Krāsa:melns,balts

Kamera: 300,000

Bluetooth versija: 3.0

Siksniņa: Silikona materiāls

Displejs: 1.54 "collu IPS HD LCD

Touch screen: OGS capacitive touch ekrāns / 2.5 D izliektas TP

Baterijas tips / tilpums: 450mah / polimēru baterija

Izšķirtspēja: 240 * 240

Valoda: Ķīniešu / Angļu / Daudzvalodu

Paketē Iekļauts:

1 X Smart Skatīties

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

1 X USB Kabelis

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Produkta dispaly

Maksājuma

1. Pircēji ir atbildīgi par ievedmuitas nodokļiem, muitas nodevām un nodokļiem, ja tādi ir.Lūdzu, konsultējieties ar savu shiping.please muitas iestādē, lai noteiktu papildu izmaksas, kas iedarbojas uz preci pirms pirkšanas.

2.www.grandtech.lv neatbalsta paypal, bet, ja klients vēlas izmantot, jūs varat iet zem līnijas,un jāiesniedz 3 dienu laikā no iegādes datuma.

Kuģniecības 1.Mēs kuģis visas mūsu preces, lai visā pasaulē laikā 48hours ar ķīnu pastu ierakstītā pasta/ePacket/ķīna post parasto mazo pakešu/DHL/EMS.

2.Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļām, jo stingri pasūtījuma Pārbaudi.

3.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi .

5.Pēc tam, nosūtīt, publicēt(rādīt gaida, pircējs saņem preces), Mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

6.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 40 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriezties&Kompensācijas 1.Ja produkti nav pati kā desription vai bojātas tranzītā.Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni un, iespējams, būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas.

3.Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu, saskaņā ar šo rīkojumu par www.grandtech.lv vai Trademanger, Mēs atbildēsim jums asap. Piliens kuģniecības TU gribi NOMEST PIEGĀDE NO PRODUKTIEM , lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un norādīt nodomu.Man būs laika, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem, mums sniegt papildu produktu parādītu attēlus un video ievads, ja jums ir idejas ,Lūdzu, sazinieties ar mums.

♥ Katrs Pircējs Ir Dievs, Katru Atsauksmes Ir Mīlestība ♥

Tagi: smartwatch, 4g kamera, kw10 smartwatch, smart skatīties, anti suns, smartwatch sim 4 g, smart skatīties korejas golfs, vīriešiem skatīties, smartwatch skatīties x6, vīrieši smartwath

Stils Sporta
Sertifikācija NAV
Kustība Digitālā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums OUTAD
Joslas Garums 22inch
Skavu Veids Sprādzes
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Gadījumā, Ja Materiāls Gumijas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti