10PCS Atkārtoti Bambusa Šķiedras Mazgājams Kārtās, Polsteri, Grims Noņemšana Kokvilnas Spilventiņu Tīrīšana Sejas Pad Rīks

w42038

€3.19

-1.57

€4.76

-32 %

Jauns produkts

Funkcijas:

- Izgatavoti no videi draudzīgs bambusa šķiedras materiāla, tam ir laba gaisa caurlaidība, augsta uzsūkšanas, spēcīgu detergency, un tas var palīdzēt maigi noņemt kosmētiku.

- Produkts ir mazgājami, atkārtoti, un nāk ar labu ūdens absorbcijas un gaisa caurlaidība.Tas ir viegli, lai uzsūktu, mīkstina, sausa gaisa, atkritumu samazināšanu, videi draudzīgu un veselīgu.

- Tīrīšanas spilventiņu mīkstina ādu dziļi iekļūst porās.Tas veiksmīgi noņem kosmētikas paliekas un dziļi attīra poras no netīrumiem un eļļas, un to nekairina ādu.

- Produkts ir viegls un pārnēsājamo, veselīga un izturīga.To var veikt, ap dodoties ceļojumā vai darījumu braucienā, un, viegli un efektīvi noņemt kosmētiku un tīrīt sejas ādu.

- Piemērotas daudzas daļas no sejas, piemēram, acu make-up noņemšanas, sejas make-up remover, acu ēnas, skropstu tuša, lūpu krāsa, utt..

Specifikācijas:

Materiāls: Bambusa šķiedra

Diametrs(aptuveni): 8cm/3.15 gadā

Paketē Iekļauts:

10 x Grima Noņemšanas Kokvilnas Spilventiņi

1 x Uzglabāšanas Maiss

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.5.

Tagi: materia kosmētikas noņēmējs, spray kosmētikas noņēmējs, mac kosmētikas noņēmējs, eau kosmētikas noņēmējs, atkārtoti bambusa grima kārtas, laneige kosmētikas noņēmējs, bambusa audums kārtās, kokvilnas atkārtoti kārtās, mitten kosmētikas noņēmējs, roll bambusa atkārtoti

Materiāls /
Modeļa Numurs Grima Noņemšanas Kokvilnas Spilventiņi
Daudzums 10pcs
Zīmola Nosaukums moonvvin
Izmērs 10pcs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti