Kempings Apkures Krāsns Āra Pārtikas Ēdiena Sildītājs Super Pretvēja Kempings Plīts Jomā

w4165

€10.94

-5.64

€16.58

-34 %

Jauns produkts

Dokumenta struktūra, div { margin: 0; padding: 0; } .titleImag { width: 100%; max-width: 960px; margin: 0 auto; } .titleImag img { display: block; width: 240px; augstums: 82px; margin: 0 auto; } .mana karte { display: flex; width: 100%; max-width: 960px; margin: 10px auto; pamatot-saturs: space-starp; flex-wrap: wrap; } @media ekrānu un (min-platums:560px) { .mans-kartes>div { width: 23%; augstums: 334px; border: 4px cietā #F7F7F7; pozīcija: radinieku; } .manas kartes .grayCard { platums: 90%; height: 198px; margin: 10px auto; fonā: #EEF3FA; } .cena-font-size { height: 50px; platums: 80%; margin: 10px; font-size: 12px; color: #D8D4D0; font-svars: 700; polsterējums: 0 15px; pozīcija: absolute; bottom: 0; } } @media ekrānu un (max-width:560px) { .mans-kartes>div { platums: 46%; augstums: 334px; border: 4px cietā #F7F7F7; pozīcija: radinieku; } .manas kartes .grayCard { platums: 90%; height: 198px; margin: 10px auto; fonā: #EEF3FA; } .cena-font-size { height: 50px; platums: 80%; margin: 10px; font-size: 12px; color:#D8D4D0; font-svars: 700; polsterējums: 0 15px; pozīcija: absolute; bottom: 0; } } .priceSize { augstums: 36px; line-height: 36px; platums: 36px; } .clickBuy { display: inline-block; float: right; augstums: 36px; platums: 36px; } .clickBuy img { augstums: 36px; platums: 36px; }

Aizzīmju Punktiem:

1、Liela Jauda: Lielā eļļas tvertnes tilpums; laba dakts kvalitāti, augstu spilgtumu; skaisto izskatu.

2、Drošs Produkts: Naftas taupošs un izturīgs, nav nepieciešams, lai sūknis, un klusums, bez smakas, tabakas dūmiem brīvu, drošu un uzticamu (labākais uzskaites plīts, lai iet).

3、Metāla Materiāls: krāsns ir izgatavota no metāla un ir enameled.

4、Dedzināšana Caurumu: 12; izmērs: augstums ir par 23.5 cm/9.25 jo, pamatnes diametrs ir aptuveni 25.5 cm/10.04 gadā.

5、Lietošanas Vieta: Kempings, piknika, backpacking, mājas, utt.

Apraksts:

Aizpildīt ar petroleju, nevajadzētu pārplūdes, nav pārvietot, vai pievienot, kad degvielas dedzināšana

Plus kokvilnas core segumu, kokvilnas core nedrīkst būt pārāk garš, apmēram 1 cm no augšas vāku.

Izmērs uguns gredzens ir plakana, augšējā vāka, un, visbeidzot, ārējais sēdeklis.

Izmantot aizdedzes stienis, lai aizdedzinātu kokvilnas core vienu nedēļu.Vēlāk, liesma būs redzami zilā krāsā.Ja liesma ir single-sided, vai sodrēji, pārbaudiet, vai izmērs gredzens dzīvoklis, pievērst uzmanību, vai kokvilnas kodols ir augsts vai zems, un koksa, utt.

Uzturēšana:

Tikai izmantot petroleju kā degvielu, izslēgt benzīna vai citu eļļu

Kad flameout ir apturēta, izvairīties no putu mutes, un visi petrolejas ir aprīkoti ar slēdzi, regulēšana.

Pēc tam, izmantojot kokvilnas core vairākas reizes, ja tas ir konstatēts ar garozu vai charred, tas ir nogriezta, un tad pacēla tikai par aptuveni 1 cm.Pēc tam, kad vairākas reizes celšanas, kokvilnas kodols ir pārāk īsa, lai būt saskarē ar grunts krāsns, un jaunus krāsns core aizstāj nekavējoties.

Ja, gatavojot ēdienu, nav ļaujiet zupai ūdens noplūde virs uguns gredzenu, vāku un vāciņu, citādi tas radīs sodrēju smaka, pat liesmas tiks dzēstas, un nākamajā aizdedzes būs grūti, un dzīves eļļa, krāsns tiks ietekmēta.

Nav likts uz spēles ugunī hops aizdedzināt uguni, lai nepalielinātu traipu vāka iekšpusē.

Plīts, jātīra bieži, lai nodrošinātu izturību

Specifikācijas:

Nosaukums: petrolejas plīts

Krāsa: zaļa

Svars: apmēram 2,3 kg

Degviela: petroleja,

Degvielas lifts: 3L

Degvielas patēriņš (L/H): 0.16 L/H

Nepārtrauktas degšanas ilgums (H): 18H

Iepakojuma Saraksts:

Petrolejas Plītiņa * 1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: nometnes gāzes plīts, gasolin plīts, kosmētikas smaržas eļļa, nometnes titan, gāzes lāpa plīts, āra plīts, sildītājs propān, ul cooking, plīts, benzīna dzinēja byd

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lietotāju skaits 3-5
Veids Gāzes Plīts
Degviela Citi
Materiāls Plastmasas
Struktūra SPLIT
Vienreizējās lietošanas No
Pieteikuma Metode Automātiskā
Gabaliņu Skaits, Vēja Deflektors 6
Lietošanas Stāvoklis Citi
Ar Aizdedzes Ierīci, vai Ne Iekļauts
Gadījumā Garšvielas Tips Citi
Modelis -

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti