SanDisk Atmiņas Kartes 160 miljoniem eiro/S 32GB64GB 128GB 256 GB CF karte extreme PRO High Speed compact flash karte DSLR un HD Videokamera disku

w40990

€38.87

-37.36

€76.23

-49 %

Jauns produkts

Silts Padomi:

Kā pārbaudīt Jaudas un Ātruma atmiņas karti?

1).Lūdzu, izmantojiet kvalitātes karšu lasītājs, lai pārbaudītu visas atmiņas karti ar H2testw uz PC.Nekustamā atmiņas karte jānodod, H2testw ar nav kļūdas.

2).Lūdzu neizmantojiet lēti karšu lasītājs, lai pārbaudītu Micro SD karti, ātrums Micro SD kartes tiks samazināts par zemas kvalitātes karšu lasītājs.

3).Micro SD atmiņas karšu ātrums ir ievērojami ietekmēja karšu lasītājs un spējas, kas jums izvēlēties , USB ports ect.Zemas kvalitātes ierīce būs 100% palēnināt kartes ātrums,1MB=1000KB.

Piezīme:

1. Mūsu veikals piedāvā 100% autentiskumu.

2. Visi produkti ir saskaņā ar Asus oficiālajā mājas lapā.

3. Ražotājs patur tiesības mainīt vai modificēt produktu pēc saviem ieskatiem.Izskats un iepakojums dizains var tikt mainīti bez iepriekšēja brīdinājuma.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.

Par jaudu:

32GB=aptuveni 28GB-30GB

64GB=aptuveni 57GB-60GB

128GB=aptuveni 116GB-119GB

Ātrāk LIETOTNES veiktspēju

Atbilst A1 darbības standartus, optimizēta PROGRAMMU darbību un ļauj LIETOTNEI pieteikumi tiks uzsākta un darbojas ātrāk, lai labāk viedtālrunis pieredzi.

(Šī funkcija var atšķirties atkarībā no ierīces, ko izmanto, izmantošanas veids un citi faktori.Lūdzu, konsultējieties ar uzņēmējas ierīces ražotājs.)

Šokējoši telpa

Apdullināšanas vietu atbalsta masveida uzglabāšanas, un tur ir vairāk, full HD video un augstas kvalitātes fotogrāfijas.

Vienmērīgu video filmēšana

Klase 10 video līmeni, atbalstu, full HD video uzņemšanas

Viegli pārvaldītu saturu ar SanDisk Uzglabāšanas Zonā app

Ļauj jums viegli pārlūkot, piekļuves un backup failus tālruņa atmiņā, efektīvi atbrīvojot jūsu ierīces uzglabāšanas telpa.

Izturīgs un izturīgs skarbajā vidē

Ar SanDisk Extreme ātrgaitas mobilo microSDXC UHS-I atmiņas karte ir ūdensizturīgs/triecienizturīgs, aukstā izturīgi un X-ray izturīgs.Jūs varat baudīt piedzīvojumu, neuztraucoties par to izturība atmiņas karti.

Saderīga ar jūsu ierīci

SanDisk mobilo atmiņas karte ir saderīga ar Android viedtālruņiem, planšetdatoriem un maināmu objektīvu kameru

Piezīme par piegādi

1. Ilgi, starptautiskie sūtījumi, tiks sabojāta un simpātiju paketi, ja jūs atrast ir izpakošana zīmes, lūdzu, nav apzīmējuma.Ārējā Pakete, labā stāvoklī, bet produktu mazumtirdzniecības paketes daļu deformācija, bet neietekmē produkta lietošanas, ir normāli.

2. ja jūsu Apstiprinājumu Laiks tuvojas,un joprojām nav saņemtu preces,lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes datumu.

Garantijas laiks:

(1).Kvalitātes jautājumi --- atgriezto preci, tad mēs atmaksāsim visu naudu, Atgriešanās maksu, klients maksā

(Ja tas ir cilvēka veidots bojājumiem, bez garantijas.)

(2).Ne apmierināts ar preci --- nav kompensācijas vai jūs atgriezto preci, tad mēs atmaksāsim visu naudu , atgriešanās maksu, klients maksā

(3).Adapteri, Karšu lasītāju vai bojājumu --- nav kompensācijas

(Adapteri un lasītājs ir bezmaksas, nav garantijas, ja viņiem ir nepieciešams maksāt naudu, lai nopirktu, mēs vienkārši atmaksāt jums par to pašu cenu jūs maksājat.)

Ir nepieciešams zināt:

(1).Atgriešanās postenis ir jānodrošina preču, citādi mēs nepieņemam atpakaļ.

(2).Kad mēs preci atpakaļ, tad mēs jums atmaksāsim naudu.

(3).Ja jūs uzstāt atvērt strīdu, jūs varat izvēlēties "Personisku iemeslu dēļ", "viegli atgriešanās", "piegādes metodi, nebija, kā aprakstīts".tad mēs varam jums palīdzēt, lai jūs r naudu atpakaļ viegli.

Tagi: fotokameras lumix rokturis, karte cf, mikrouzņēmumus karšu lasītājs, compact flash pack, Compact flash 32gb, ms atmiņas kartes, cfexpress, ādas enkura pīrsings, rotaslietas, oficiālajā veikalā sandisk, compact flash

Iepakojums
Lasīšanas/Rakstīšanas Ātrums 160 MILJONIEM EIRO/S
Specifikācijas forma compactflash
Kvalitāte 100% Oriģināls Patiesu SanDisk
Veids CF Kartes
Modeļa Numurs SDCFXPS
VPG Atbalsta video izpildes garantija
Jauda 32GB 64GB, 128GB UN 256 GB
Zīmola Nosaukums Asus

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti