Y68 pro Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga sirdsdarbība, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker D20 Vīrieši Sievietes Smart Skatīties Apple IPhone

w40301

€10.74

-4.17

€14.91

-27 %

Jauns produkts

R16 Smartwatch IP68 Ūdensnecaurlaidīga sirdsdarbība, Asins Spiediena Monitoru, Fitnesa Tracker Vīrieši Sievietes Smart Skatīties Apple IPhone

Q1: Kas tālruņiem ir šo skatīties saderīgs ar ?A1: Tā ir saderīga ar IOS 8.0 un augstāka, Android 5.0 un iepriekš Q2: Vai šis skatīties show push paziņojumus?whatsapp,e-pasta, facebook.A2: Jā.un Atbalsta Wechat ,Skype,linkedin,Twitter,Výber,līnijas .jūs varat Izlasīt ziņas saturu.Q3: vai es Varu valkāt skatīties peldēties un veikt dušā ?A3: Jūs varat valkāt to peldēt ,tas ir ūdensizturīgs, bet nevar valkāt, lai dušā, karstā ūdens nāk ar tvaiku,un tā būs destory skatīties!Q4: Atbalsts Bluetooth zvana?A4: Ne.bet atbalstu, atgādinājumi, zvanu un SMS atgādinājumus Q5: Uzlādes laiks un lietošanas laiku A5: Uzlādes laiks: apmēram 2hour Lietošanas laiks: Aptuveni 7~10 dienām(Atkarībā no tā, kā tā tiek izmantota) Gaidīšanas laiks:Apmēram 15~25 dienas 6. Jautājums: Kā, lai savienotu mobilo tālruni?

A6: Meklēt app "Lefun Veselību" un lejupielādēt to.Vai lietot mobilo pārlūku, skenēt QR kodu ekspluatācijas instrukcijā.Ieslēdziet tālrunī Bluetooth funkciju (tas ir svarīgi).Pēc tam atveriet lietojumprogrammu.Meklēt, skatīties lietotņu un savienojumu.

High-end un atmosfēras izskatu, rūdītā stikla materiāls, izturīgs pret skrāpējumiem un nodiluma izturīgs, stabilāka.

Krāsainu skalu

Sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens, un skābekļa uzraudzības, viegli darboties un viegli izmantot, visus datus var aplūkot caur APP.

Precīzus sirdsdarbības mērīšana, vairāk precīzu monitoringu, mazāks enerģijas patēriņš, un savlaicīgi atklātu anomālijas.

IP68 ūdensnecaurlaidīga, roktura kodols ir noslēgts, un jūs varat mazgāt rokas un lietus katru dienu, bez jāuztraucas, (atgādinājums: lūdzu, neaiztieciet karstā ūdens)

Informāciju ātri, mobilo telefonu un skatīties ir izveidots savienojums, mobilā tālruņa zvanus, īsziņas, Facebook un citu ziņojumu, kas tiks parādīts uzreiz.

Ar 180mAh liela tilpuma polimēra akumulatora gaidīšanas laiks ir 30 dienas un akumulatoru dzīves ir vairāk nekā 10 dienas.

Zīmols-jauna uzdevuma algoritms, precīzāku datu vākšanu, monitors īstenot darbības un analizētu kaloriju patēriņš visu laiku.

Vairākiem sporta veidiem, vai iekštelpās vai ārpus telpām.

Monitoringu reālā laika, miega laikā un kvalitātē, izmantojot ierakstīšanas datu, saprast, miega kvalitātes un veikt uzlabojumus.

piezīme

Ø reklāmas un šaušanas gaismas ietekmē krāsa produkta attēlam ir tikai informatīva nozīme, un saņēma produkts ir noteicošais.

Ø Lūdzu, lejupielādējiet PROGRAMMU pirms lietošanas un apstiprinātu Bluetooth savienojumu ar jūsu mobilo telefonu, tā, lai tā būtu nevainojami saderīgs ar jūsu mobilo tālruni.

Ø Mums izvēlēties www.grandtech.lv oficiālais loģistika, cik vien iespējams.Sakarā ar dažādu darba efektivitāti loģistikas un transporta dažādās valstīs, tas var aizņemt ilgu laiku, lai sniedz iepakojuma jums.Ja jūs varat saņemt jūsu pacietību un sapratni, būsim ļoti pateicīgi.

Ø funkcijas sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens, asins un asins skābekļa monitors ir tikai atsaucēm un nevar tikt izmantoti medicīniskos nolūkos.Sakarā ar atklāšanas principu smart skatīties, kas saistītas ar gaismas), vērtību, tiks parādīti pat tad, ja nav kontakta ar ķermeni, kas ir normāla parādība, ierīces.

Ø varat valkāt to, nomazgājiet rokas un seju, (IP67 waterproof pulksteņi nevar izmantot zem ūdens.IP68 pulksteņi nav iespējams izmantot zem ūdens, lai iegūtu vairāk nekā 1 metrs, lietošanas laikā nevajadzētu pārsniegt 1 stundu, un pogas nevar izmantot zem ūdens) Visi pulksteņi nav Tas atbalstīta niršanas un nevar tikt izmantota karstā ūdens.

Ø Lūdzu, izlasiet pirms lietošanas rūpīgi skatīties (ļoti svarīgi)

Ø Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Klientiem

Ø es Varu baudīt atlaidi?

Mūsu pasūtījuma informācija liecina, labākā cena, ko mēs varam piedāvāt, tādēļ, ja jūs pērkat ar sevi, jūs saņemsiet labāko cenu.Ja jūsu pasūtījuma daudzums pārsniedz 10, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma, varbūt mēs varam palīdzēt jums ietaupīt piegādes izmaksas.

Ø Ja to var nosūtīt?

Pēc produkta pārbaude ir pabeigta, mēs nosūtīsim produktu pēc iespējas ātrāk, lūdzu, esiet pacietīgi.

Ja jums šķiet, ka "apstrādes laiks" ir 3 dienas vai mazāk, tas nozīmē, ka produkts ir vienmēr sastāva un lietošanas var nosūtīt 1 līdz 2 darba dienu laikā.

Ja jums šķiet, ka "apstrādes laiks" ir 7 dienas, tas nozīmē, ka inventarizācija produkts ir zems, un jūs varat sūtīt iepakojumā 3-5 darba dienu laikā

Pēc tam, kad jūs pabeigt pasūtījuma apmaksu, mēs pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu pēc iespējas ātrāk, un sākt gatavoties loģistika, gaida jūs saņemat labāko dāvanu!

Ø Par garantijas?

1 mēneša laikā pēc piegādes garantija

Produkts ir kvalitātes problēmas garantijas laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Saskaņā ar ražotāja prasībām, mēs varam lūgt jums, lai sniegtu video vai fotogrāfijas, kā pierādījumu trūkuma prasību pirms nodrošinot preces apmaiņu vai kompensāciju.

Tagi: smartwatch, smart home, d20 dice, ip68 smart skatīties, smartwatch y68, hs6620d smart skatīties, lige smartwatch sievietēm, pieteikumi skatīties band, y68, smartch skatīties

Displeja Izmērs 1.3 Imch
Iezīme Nedēļas Displejs
Joslas Platums 20mm
Gadījumā, Ja Materiāls Plastmasas
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Dial Diametrs 35mm
Joslas Garums 24cm
Zīmola Nosaukums vaiquela
Gadījumā Biezums 10mm
Gadījumā, Ja Forma Taisnstūra
Dial Logu Materiāla Veids Hardlex
Rezolūcija 240*240
Band Materiālu Veids Silikona
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Skavu Veids Sprādzes
Stils Sporta
Kustība Digitālā

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti