Jauns
Pasūtījuma šūšanas etiķetes, Personalizētu Zīmolu, Logo vai Tekstu, individuāls Dizains, Apģērbu Etiķetes Izgatavotas (MD0019)

Pasūtījuma šūšanas etiķetes, Personalizētu Zīmolu, Logo vai Tekstu, individuāls Dizains, Apģērbu Etiķetes Izgatavotas (MD0019)

w36990

€9.40

Jauns produkts

♥ Pasūtījuma Kokvilnas Lentes Etiķeti ♥ ♥♥♥ kopējais lielums etiķetes galvenā attēla: 30 mm x 42mm Kopējā platība etiķete = Kokvilnas lentes platums x (dizaina lieluma + šūšanas izmērs) ♥♥♥ Šīs pasūtījuma apģērbu etiķetes iespiests uz kokvilnas josta, tie ir mīksti , vēl diezgan izturīga;tie netiks izbalināt prom, vai spuroties prom, un tā var būt mašīna mazgā un žāvē,100% organiskās kokvilnas, tie ir CPSIA prasībām un ideāli piemērots bērnu apģērbiem. ♥♥♥ Norēķināšanās laikā, lūdzu, norādiet: 1. atstāt nosaukumu, kuru vēlaties izdrukāt vai jebkurā jūsu tekstu "Piezīmes" sadaļā ; Ja jums ir attēlu, varat pievienot to saruna 2. Izvēlieties numuru, uz fonta, kuru vēlaties (pēdējā foto),vai neizvēlēties (izmanto fontu parādīts galvenajā foto) Mēs veikt etiķetes dizains, pamatojoties uz informāciju, kas jums sniedz.Un lūgs jums, lai apstiprinātu, ka šis dizains ir tas, ko jūs galu galā gribat. ♥♥♥ Mēs varam izdrukāt jūsu logo, mākslas darbu, vai pielāgotu tekstu.Ja jums ir attēlu, varat pievienot to saruna; jpg un png ir visi naudas sodu - vismaz 300 dpi, Ja jūs vēlaties, apjomu vai daudzumu, marķējumu, kas nav redzams, vienkārši nosūtiet man kādu sarunu vai pieprasīt, lai pielāgotu kārtību,es gribu dot saprātīgu piedāvājumu.Mūsu šūšana etiķetes ir tikai balta fona un nav cut. ♥♥♥ Lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi!!!

Tagi: audumu, apģērbu etiķetes, Roku Darbs, roku darbs, personalizētas etiķetes, šūšana, galvenās etiķetes apģērbam, dizainers label tag, etiķetes logotips, mežģīņu auduma etiķete, zīmola logotips plāksteris, audums logo, šūšanas etiķetes personas

Marķējuma Veidu Galvenais Lables
Izmantošana Somas
Zīmola Nosaukums BROHAMA
Modeļa Numurs MD0019
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Technics IESPIESTS
Iezīme mazgājams
Produkta Tips Apģērbu Uzlīmes
Materiāls Audums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti