Viesnīca restorāns noņemami un Mazgājami Stiept pa Diagonāli Pleds Mīksto Krēslu Vāciņu

w3595

€3.59

-5.84

€9.43

-61 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts

85% Poliesteris/15% Spandex

♣Augstas Kvalitātes Materiāls: 85% poliesters, 15% spandex.Stretchy pietiekami, lai ietilptu lielākā daļa no ēdamistaba polsterēti krēsli snugly.Augstas kvalitātes audumi, kas padara krēsla pārsegs izturīgs, rieva izturīgs, anti-pilling, mīksts un ērts.

♣Galvenā Funkcija un Izmantošana: Bieza pietiekami, lai aizsargātu jūsu krēsli no traipu, nodilumu, skrambām un asaru, atsvaidzināt savu veco, bojāto vai neglīts ēdamistabas krēsli " izskatās.

♣Izmēra un Krāsu: Klasiski Sēdekļa spilvena garums 14"-18"(35-46cm), Sēdekļa spilvena platums 14"-18"(35-46cm), Sēdekļa spilvena bieza 1.2"-2(3-5cm)".Paziņojums: lai labāk meklē, lūdzu ņemt pie spilvena, lai instalētu vāciņu.

♣Dizains: Stilīgs un vienkāršs stils, Lieliska izvēle dekorēšanai dzīvojamajām istabām, restorānos, virtuvēs, viesnīcās, kāzās un citos gadījumos.Un elasticized apakšā un 4 siksnas dizainu var novērst sēdekļa vāks paceļams.

♣Kopšanas Instrukciju: Roku mazgāšana vai mašīnu mazgā ar aukstu ūdeni; Pakārt sausā, Nav balinātāju, Nav gludināšana.

PAR MAKSĀJUMU

1)Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

PAR SŪTĪJUMU

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

.3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

ATGRIEZTIES&KOMPENSĀCIJAS

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt no darījuma .VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: mat tabl, fonda ēdamistabas krēsls, mājas, krēsls vāks, bāra krēsls, silla spēlētājs metāla, kustuv spilvena segums, vāks dīvāns, īpašas datora korpusu, krēsla sēdekļa spilvena

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls 90% poliesters, 10% spandex
raksts Plain Krāsoti
Izmantošana Banketa Krēslu
Kategorijas. krēsla pārsegs
Stils mūsdienu vienkāršība
Zīmola Nosaukums YQAN
Izmērs Žakarda slīpā krēsla spilvens
Stila Orientēšanās viesnīcas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti