Labas kvalitātes EASYGUARD universālā spiediet pogu start stop tālvadības dzinēja iedarbināšanas pēc izvēles push, lai sāktu pārslēgties starp ACC OFF

w35370

€31.25

-10.42

€41.67

-25 %

Jauns produkts

Cienījamie Klienti,

Tas ir smart push-motors-sākt modulis no EASYGUARD ar tālvadības dzinēja iedarbināšanas funkcija (izvēles aprīkojums), lai automātiskā pārnesumkārba automašīnas tikai, un tas ir saderīgs ar automašīnu signalizācijas sistēmai vai keyless ieceļošanas sistēma, auto.

Postenis, kas atbilst 95% DC12V automobiļu tirgū, tostarp gan dīzeļa un benzīna dzinēju, manuālo automašīnām un auto rīku automašīnām.

Ja jūsu auto ir dīzelis viena ar vairāk nekā 3 sekundes motora iedarbināšanas/starta laiku, jūs varat ieslēgt UZ paneļa pirmais pre-silts aizdedzes sveces pēc tam sākt automašīnu vai pievienot papildus taimeris kavēšanās pārslēgties.

Spiediet pogu krāsu skaidrojums:

Dzinēja iedarbināšanas poga ir sarkana, kad atbruņot, pagrieziena uz ACC, PAR & iedarbināt.

Svarīgi:

1. Uzstādot sistēmu, lūdzu izlaist vai noņemt stūres bloķēšanas, ja ir.

2. Tālvadības dzinēja palaišanas funkciju, kas der tikai par automātika automašīnām.

3. Sistēmā ir push-dzinēja start & stop funkciju un tālvadības dzinēja iedarbināšanas funkciju der automātisko pārnesumu pārslēgšanas automašīnas tikai.Izmantot tālvadības dzinēja start funkcija, automātiskā pārnesumkārba automašīnas, tur ir 3 bloķēšanas pluse signālus no esošā tālvadības pults (atslēgu fob), nospiežot bloķēšanas poga 3 reizes.Ja ne, tad tas būs iespējams izmantot tālvadības dzinēja iedarbināšanas funkciju.Tālvadības dzinēja iedarbināšanas metodi, lai turpināt nospiediet taustiņu bloķēšanas poga 3 reizes.Un nospiežot taustiņu bloķēšanas poga, kad būs apturēt automašīnu.

4. LED gaismas dzinēja starta poga ir sarkana, kad atbruņot, pagrieziena uz ACC, un ir sākusies.

5. Papildu apiet modulis ir vajadzīgs, ja ir čips, imobilaizers automašīnas rūpnīcas OEM atslēgas pults (remote).Jūs varat apskatīt apiet no šejienes:

Tur ir angļu lietotāja rokasgrāmata un vadu shēma, kas nāk kopā ar šo preci.

Mums nav sniegt uzstādīšanas pakalpojumu un sirsnīgi ieteiktu jums, lai instalētu to ar profesionālu automašīnu signalizācijas uzstādītājam, ja iespējams.Lūdzu, pārbaudiet, vai jūs varat atrast vienu, pirms pirkšanas.Lietotāja rokasgrāmatu un elektroinstalācijas diagramma ir pieejama pēc pieprasījuma.

Galvenā iezīme:

1. Nospiediet pogu start/stop

2. Pārslēgties starp ACC-ON-OFF

3. Turpiniet spiest šo taustiņu, lai sāktu automašīnas

4. Tālvadības motora iedarbināšana (pēc izvēles automātika automašīnas tikai)

5. Tālvadības dzinēja stop (pēc izvēles automātika automašīnas tikai.

6. Rokasgrāmata atbrīvojot vadības bloķēšana

7. Mikroshēmu imobilaizers uzstādīšanas rokasgrāmata

Iepakojuma informācija

Smadzeņu x 1

Nospiediet pogu x 1

Aizdedzes vāks x1

Caurumu urbšanas( diametrs 31mm) x1

6P aizdedzes josta x 1

Stieples josta x 1

Angļu lietotāja rokasgrāmata & uzstādīšanas pamācība x 1

visu ainu no ec008-p3

Kā, lai sāktu automašīnas?

1. metode: Saskaņā atbruņot statusa, soli uz kāju bremžu pedālim un īstermiņa nospiediet push pogas sākt, kad sāksies automašīnas.

2. metode: Saskaņā atbruņot statusu, saglabāt nospiežot start pogu 3 sekundes, bet kāpj uz footbrake pedāli sāks automašīnas.

Kā izslēgt automašīnas?

Kad auto ir sākusies, soli uz kāju bremžu pedālim un īstermiņa nospiediet push pogas sākt, tiklīdz tiks izslēgta motora.

Pogu, izmēra un krāsu

Kad atbruņot, savukārt par ACC, un sākt transportlīdzeklis: sarkana

push pogas sākt,

push pogas sākt,

aizdedzes vāks

kontroles modulis (izmērs)

kontroles modulis

kontroles modulis

Jūs varat arī patīk:

ES002-P1

ES003

KĀPĒC PIRKT NO ASV?

1. Profesionālā: Mēs esam profesionāla komanda par transportlīdzekļa drošības produktiem, un mēs varam nodrošināt speciālistu atbalstu 7x24 stundas, lai jūs

2. Kvalitātes garantija: mēs piedāvājam visas preces ar 12 mēnešu kvalitātes garantija

3. Preču krājumos un ātra piegāde: Visi priekšmeti, kas mums pārdod ir noliktavā, un mēs varam nosūtīt jums tos ātri, parasti, mēs nosūtīt savu pasūtījumu no 24 stundas pēc tam, kad mēs saņemt jūsu noskaidroti maksājumu

4. Labu reputāciju-mums nopelnīt labu reputāciju no mūsu klientiem

5. 14 dienu naudu atpakaļ garantiju-ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, vienkārši atgriezties pie mums 14 dienu laikā un saņemt pilnu kompensāciju.

6. Brīnišķīgi pēc pārdošanas pakalpojumus: darījums netiks pabeigts pat tad, kad esi saņēmis savu pasūtījumu, mēs turpināsim, lai sniegtu jums pēc-pārdošanas servisa visiem ar laiku jums ir, izmantojot šo objektu.

Kvalitātes garantija

Mēs apsolām, bez riska, pērkot un 14 dienu naudas atgriešanas pakalpojumu

1. 14 dienu naudas atmaksas garantiju par jebkuru iemeslu dēļ.14 dienu laikā pēc pirkuma datums, atgriezties jūsu nebojāta Easyguard preci un saņemt pilnu kompensāciju par JEBKURU iemeslu dēļ.

2. Visi produkti ir izgatavoti no Easyguard, un mēs piedāvājam pavisam jaunu, ano-izmantot produktus ar oriģinālo iepakojumu.

3. Visi produkti tiek izpildīti ar 12 mēnešu garantiju par kvalitāti saistītie jautājumi.12 mēnešus pēc dienas, kad pirkums, mēs rūpētos par kvalitāti saistītu problēmu.

Tagi: pogu start, start stop, atslēgas mazāk ierakstu, universālā start stop, easyguard tālvadības motora iedarbināšana, honda keyless ieceļošanas sistēma, trauksmes start stop, starp mums plushi, autostart, bmw f10 easyguard

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Tipa Palīgierīces, Īpašu Daļu No Pretaizdzīšanas Ierīce
Zīmola Nosaukums easyguard
Iezīme 2 Tālvadības motora iedarbināšana (pēc izvēles)
Produkta Modulis es002-p7
Funkcija 3 push dzinēja start stop
Veids Pretaizdzīšanas Ierīce One-Way
Veida Tālvadības Pults Bez LCD Tālvadības pults
Līdzeklis 1 Pārslēgties starp ACC-ON-OFF
Spriegums DC 12V
Iezīme Autostāvvieta Kabīne
Tālvadības No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti