40cm Gudrs SirenHead Plīša Rotaļlietas Lelle Rūpīgi Ērti Divi Krāsu, Mīksto Dzīvnieku Lelles Bērnu Rotaļlietas Ziemassvētku Dāvanu

w35294

€2.43

-1.08

€3.51

-30 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Mīksto Kažokādu Lelle: Plīša rotaļlietu, mīksto kažokādu lelle, 2 krāsas-balta/melna, augstumā aptuveni 40cm/ 15.75 collu.Melnais kaķis, plīša rotaļlieta, augstums aptuveni 30 cm/11.81 collas.

2、Pamatīgo Dizainu: Tie izskatās jautri, un tie ir jautri, lai turiet.Ar plīša divreiz devās pamatīgo dizainu, pievērš uzmanību nekustamo detaļas.Bērni būs mīlestība, lai greifers, izspiest un ķēriens!

3、Mīksta Plīša Kokvilnas: Ar plīša pildījumu rotaļlieta ir izgatavota no mīksta plīša kokvilnas, kas ir ērts, lai pieskarties, labāk, lai pieskarties un ļoti gudrs.Mīksts un ērts, padarot jūsu bērnam drošāk spēlēt.

4、Perfektu Dāvanu: plīša spilveni var izmantot kā bērnu rotaļlietas, dāvanas Halloween, Ziemassvētku, dzimšanas dienas dāvanas, svētku dāvanas, svētku dāvanas, mājas rotājumi, un ir arī ļoti piemērots auto ceļojumu uz vairākām stundām.

5、Istabas Rotājumu: Ne tikai kā uz rotaļlietu, bet arī kā rotājumu, lai rotā istabu.Guļamistaba, dzīvojamā istaba, utt.izmanto kā jauki rotājumi.

Specifikācija:

Uzpildes materiāls: PP kokvilnas

Plīša klasifikācija: īsās plīša

Krāsa: apmēram 40cm/15.75 melnā, aptuveni 40cm/15.75 off-white, par 40cm/15.75 sarkanā krāsā, apmēram 30cm/11.81 melns kaķis

Svars: aptuveni 130g sirēnu galvu, par 110g melns kaķis

Iepakojuma Saraksts:

1*Plīša Lelle

Tagi: plīša, mīkstās rotaļlietas, sirēnas rotaļlietas, mha plushie, kawaii plīša, kaķis stuf, reborn, cute stuff rotaļlietas, fnaf, stuf rotaļlietas

Dzimums Unisex
Brīdinājums nevar ēst
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs mīksta plīša lelle;Karikatūra Kaķi Pildījumu Plīša Lelles;Ziemassvētku Dāvanu
Izmēri 30CM/40CM
Vecums Pieaugušajiem
Materiāls Kokvilnas
Uzpildes PP Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti