Aizmugures Hugger Dubļu Aizsargs Fender Par Triumph Street Triple R S RS 2016-2019 Oglekļa Šķiedras

w3507

€120.33

-6.34

€126.67

-5 %

Jauns produkts

Visi mūsu oglekļa šķiedras izstrādājumi ir izgatavoti ar Autoklāvu procesā.Augstākā līmeņa sausie vakuuma un karstā nospiediet formēšanas veidiem.Daudzviet ir tagad, sagriež ar mūsu state-of-art Mitsubishi Robots Ieroču vai CNC Waterjet mašīnas.Tas ir viegls, ir augsta izturība, augsta neelastību, augsta stiepes izturība, augsta vienkāršā pakāpi, augstu temperatūru izturība un labāko lūpu spīdumu.Izstrādājuma virsma ir pārklāta ar anti UV ultravioletā starojuma, tāpēc, ka caurspīdīgās virsmas slānis var palikt tik spilgti, kā jauns.Vienkārša uzstādīšana.Lielākā daļa no mūsu oglekļa produkti ir tiešie bolt-on nomaiņa OEM daļas. 100% oglekļa šķiedras materiāla izgatavotas produktiem atpakaļ uz attēla.

Par Street Triple R / S / RS 2016-2019

Mēs esam darot stingras pārbaudes pirms to gatavo un instalēt to uz velosipēda.Lūdzu, iegādājieties to ar pārliecību.Ja jums ir dažas tehniskas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: speed triple r, tētis sneaker, rokturi triumph bonneville, sviras triumph sprint st, spole daytona 675, apavu triple s, tīģeru triumfs, street triple r, 765 triumfs, capot street triple 765

Krāsotas No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips Oglekļa Šķiedras
Zīmola Nosaukums abcarbon
Molding Carbonfiber
SKU TR#169

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti