Meselo Ūdensizturīgs Dildo, Vibratori Cilt Vibratori Seksa Produkti Klitora Stimulators Dzimumlocekļa Anālās Seksa Rotaļlietas, Vibratori Sievietēm

w34999

€5.78

-1.92

€7.70

-24 %

Jauns produkts

Posteņa Nosaukums:Sexy Penis, Vibrators Sievietēm

Materiāls:Silikona & ABS

Funkcija:Seksa Produkti

Izmērs:Kā rādīt Attēlu

Krāsa:P,i,nk ,Blue & Violeta

Iepakojumā:1 GAB Vibrators (baterijas nav iekļauts)

Svars:210g

Noslēpums Paketi.

1.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

2.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Atgriezies preces ir jābūt pirmajā iepakojumu, un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3.Mēs jums pilnu atmaksu jums, pēc iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.Vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un pirmo iepakojumu, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav kompensācijas vai aizstāj preci ar beidzies garantijas laiks.1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, Piecas Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Pirms jūs atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Tagi: penis, dildo, dzimums ūdensizturīgs, pieaugušo seksa, lai, Dildo ūdensizturīgs, vibrators platums, un Pieaugušo, dildo ātrums, pieaugušo silīcija, skropstu par seksa spēles, dildo rotaļlieta sievietēm

Materiāls Silikona
Neķītrs Attēlu No
Veids G-Spot
Seksuāli Divdomīgs No
Izmērs As shown picture
Modeļa Numurs SKU268559
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Meselo
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti