ManHua DT3266L LCD Ciparu Clamp Meter Multimetrs Spriegums Strāvas Pretestības Testeri

w34917

€6.75

Jauns produkts

ManHua DT3266L LCD Ciparu Clamp Meter Multimetrs Spriegums Strāvas Pretestības Testeri

Funkcijas: 1.Mērīšanas strāva, pretestība, DCV, ACV, diodes un FireWire 2.Sprūda, kas pieņemti ar anti-slaids dizains, ērta un vienkārša 3.LCD ekrāns, ciparu displejs, nolasījuma precizitāti un ātrumu 4.Stabilu sniegumu, mazāks elektroenerģijas patēriņš, lielāka ticamība un drošība 5.AC un DC pašreizējo bremžu lasījumā, augsta precizitāte, augsta efektivitāte un ātri lasīt.Apraksti: 1.Jaunā vienkāršotas fizelāžas, kas izstrādāti saskaņā ar darbības praksi, atbilst ergonomisks dizains un ir ērtāk. 2.Pilnu aizsardzība pret pārslodzi, pret dedzināšanu. Specifikācija: sprieguma Mērīšanas diapazons: 600 (V) Mērīšanas strāvas diapazons: 400 (A) pretestības Mērīšanas diapazons: 2(Ω)

Par Atsauksmes:

Dārgie draugi: Welcome uz manu veikalu, paldies!Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums pārdevējiem, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu veicinātu ja neesat 100% apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mani, lūdzu, nav tikai hit bad pārskatīšanu.Es ticu, ka mēs varam atrisināt šo problēmu kopā.

Kvalitātes nodrošināšanas:

1.Viena gada garantija.

2.Ja prece ir ar trūkumiem, saņemot tas būtu ietvaros 7days no dienas, kad saņemts apmaiņas jaunu (Pircēju vajadzētu atgriezties oriģinālajā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

3.Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Pirmo 1 mēneša laikā, kas mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas(no mums ar savu atrašanās vietu);Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

4.Mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ, cik drīz vien iespējams.

5.Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

Sazinieties Ar Mani:

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa Trademanager.

Tagi: displeja nintendo slēdzis, digitālā clamp meter dt3266l, ac dc clamp meter, manhua taimeris, skava pašreizējo, tye un krāsošanas, skava pašreizējo dc, galvenās planšetdatoru, skava dc, ekrāna maiņa

Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Materiāls Plastmasas
Mērīšanas Induktivitāte Diapazons NAV
Displeja Tips Digitālās Tikai
Zīmola Nosaukums ManHua
Vienuma Tips Slēdži
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Funkcijas LCD
Darbības Temperatūra parastā
Modeļa Numurs dt3266l

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti