24V2A Strāvas Adapteris Padeve 220V Uz 24V Universālu Komutācijas Jauda

w34698

€8.09

Jauns produkts

Specifikācija

1. Pieņemot importēti IC sistēma, produktu kvalitāte ir stabila; 2. Augsta sprieguma, pretestības 3000V, dubultā izolācija 3. Tas ir ideāls funkcijas pārslodzi, pārspriegumu, pārkarst, vairāk strāvas un noplūdes aizsardzību. 4. Maza izmēra, viegls svars, zema darba temperatūra, ilgs kalpošanas laiks. 5. 100% pilna slodze burn testu. 6. Ar EMI filtrs, labs anti-iejaukšanās veiktspēju, mazu DC ripple, augstas efektivitātes. 7. Pilna slodze, augsta temperatūra degšanas automāts, 100% novecošanās testu. 8. Produkts nesatur (un nepārsniedz noteikumu apjoms un ierobežojumi) sešu toksiskas vielas kadmija, hroma, svina, dzīvsudraba, PBB un PBDE, kas ir ierobežots / aizliegts Eiropā. 9. Mūsu produkti ir pagājis, UL, cul, CE, GS, KC, SAN, 3C, BSMI, PSE, BS, ROHS, LVD, FCC, CB, TUV, utt.

Paziņojums: Visas preces piegādā 2-3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums tiek noskaidroti.Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu pēc noklusējuma, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.Mēs organizēt piegādes veidā ar savu prasa.Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt,tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.

Tagi: mondial, mohamed salah, 7v dc adapteris, mamma dēlam kreklu, 15v 2a adapteri, 24 v, 600ma, 6v 2a adapteri, ac adapters, 3 v 500 ma, modelis trimmeris

Zīmola Nosaukums fandemotor
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija UL

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti