8 Gab./Daudz Bbq Instrumenti, Grila Komplekts Teppanyaki Špakteles, Lai Bārbekjū Skrāpi Grila Piederumi Grilēšanas Bbq Griddle Rīki

w34347

€11.86

-3.74

€15.60

-23 %

Jauns produkts

Tips:Instrumenti

Apdare:Bez Pārklājuma

Materiāls:Nerūsējošais tērauds

Motīvs:Karstuma Izturība,Viegli Tīrīt,Non-Stick

Modeļa Numurs:Teppanyaki rīks

Krāsa: krāsu attēlu

Instruments Tips:Instrumentu Komplekti

Premium Kvalitātes Materiāls:Izgatavota no premium un sabiezējumu nerūsējošā tērauda ar koka rokturi,Kas padara šos instrumentus, nerūsē, kreka vai deformēties.Pudeles ir izgatavotas no pārtikas klases plastmasas.Lūdzu, varat būt drošs, ka lietošanas.

Trauku mazgājamā mašīna-droši:Visus vienumus šajā 8-gabals griddle komplekts ir trauku mazgājamā mašīna droša un izstrādāta, lai būtu viegli tīrāmas.Nerūsējošā tērauda rīki var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā vai ar rokām.Pateicoties augstas kvalitātes virsmas, attīrīšana būtu minimāla.Izvairīties no kodīgas ķimikālijas, un abrazīviem materiāliem, piemēram, tērauda vilnu.

Dāvana Tētis/Mamma:ideāli piemērots lietošanai tirdzniecības pannām un režģus, tai skaitā un elektrisko teppanyaki grili, šis komplekts ir lieliska izvēle, lai mājās gatavotu ēdienu, tai skaitā iekštelpās un āra BBQ, flat top grilēšanai un kempings.

Pakete ietver:

1x Bārbekjū Rīku Komplekts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: barbecu grils, BBQ, kamado grils, camaro grila piederumi, barbecu, kamado, barbequ, vienkārši barbekjū grils, grila komplekts, čuguna plāksne

Instruments Tips Instrumentu Komplekti
Veids Rīki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti