Bluetooth Klp Bezvadu Austiņas Cepures Bluetooth Austiņas Ar Mic Sporta Austiņas Mūzikas Klp Cepuri, Austiņas Tālruņa Spēļu Earbuds

w34264

€4.57

-2.15

€6.72

-31 %

Jauns produkts

D escriptions:

1. Modernizētas Mūzikas Beanie: Bluetooth beanie ir modernizētas no parastās mūzikas klp.Bluetooth brimless mūzikas vāciņš ar modernizētas Bluetooth 5.0 un multi-purpose funkciju.Izgatavoti no 100% super mīkstā trikotāžas akrila, cepure pasargā lietotāja galvas un ausīm silti un ļauj lietotājam ērti piezvanīt uz savu mammu.Uzlabotā mūzikas klp ir ideāls, lai mūzikas mīļotājiem, mūzikas klausīšanās bez valkā papildu austiņām.Bezvadu Bluetooth stereo austiņas rada kristāldzidru skaņu, stilu un komfortu lietotāji.

2. Ilgāks darba Laiks: Bluetooth music beanie nodrošina jauninātu USB lādējamu akumulatoru, kas var iekasēt vairāk nekā 10 stundām atskaņošanas laika, apmēram 1.5-2 stundas.Augstas kvalitātes mikroshēmu komplekts nodrošina skaidru skaņu un lossless mūzika, pat tad, ja cepure ir sporta austiņas.Iebūvētais mikrofons un skaļuma kontroles pogas ļauj lietotājam, lai atbildētu uz skaļruni un procesu iepriekšējo vai nākamo dziesmu, neizmantojot telefonu.Nodrošina skaistu mūziku, bet darbojas un slēpošana.

3. Vīriešu un Sieviešu Dāvanas: Bluetooth beanie kopā ar mūziku un cepures, kas ne tikai nodrošina augstas precizitātes mūzikas skaņas, bet arī saglabāt siltumu ziemā.Mīksto materiālu ar stilīgu dizainu, ir lieliska dāvana vīriešiem un sievietēm.

4. Silts Saglabāt: ar ziemas, siltu, Bluetooth mūzikas beanie nodrošina jūs ar privāto telpu, ne tikai, lai saglabātu siltu un baudīt mūziku laiku.Pat ja jums nav izmantot mūziku, beanie kopas ir pietiekoši, lai liktu jums justies silti.

Specifikācijas:

Bluetooth versija: V 5.0 un multi-funkciju.

Bezvadu darbības diapazons: 33-65 kājām

Uzlādējams litija akumulators: 180mAh

Micro USB Lādētājs: 5V / 0.5 A

Uzlādes laiks: 1,5-2 stundas

Atskaņošanas laiks: līdz 10-12 stundas

Iepakojuma Saraksts:

1 * Bluetooth Klp Austiņas

1 * USB pārvērst Micro USB Kabeļa

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: veikals bezvadu austiņas, bem bluetooth earbuds, bluetooth saņem atbalstu caur iev, att telefoni, peles razer, bluetooth headphon, earphon, ios earbuds, mobil tālrunis, spēļu austiņas austiņas

1. tipa bluetooth vāciņi
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Zīmola Nosaukums Rondaful
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids cepuri bluetooth
Vadības Pogas
4. tips bezvadu austiņas
Jutība 118dBdB
Ar Mikrofonu
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Bezvadu
Izturība 16ΩΩ
5. tips cepure ar austiņām
Vocalism Princips Dinamiskās
Modeļa Numurs ---
Bezvadu Tips Bluetooth
Kodekiem NAV
Līnijas Garums Nonem
Paziņojums Bezvadu
Skaļuma Kontrole
Funkcijas Kopējo Austiņas
Ūdensizturīgs
2. veids spēļu austiņas bluetooth
Atbalsts APP No
Stils Austiņas
3. veids Bluetooth klp
Savienotāji NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti