3.0" Auto Dash Cam Full HD 1080P Video Braukšanas Ieraksti Dual Objektīvs Transportlīdzekļa Kamera Auto DVR ar G-sensors, Nakts Redzamības Kameras 2

w33764

€26.03

Jauns produkts

Karstā Ieteikt: denicer Rūpnīcas Veikals oriģinālo produktu:

3.0 Collas Lielu Ekrānu Auto Dash Cam Full HD 1080P Braukšanas ieraksts 2 Kameras Melnas Automašīnas DVR Dual Objektīvs ar Nakts Redzamības G-sensors Labs Video Reģistrators Auto Registrator

Install Instrukcijas: 1. Noņemt auto DVR objektīva aizsardzībai plastmasas plēvi. 2. lnsert TF karti, lai domuzīme cam kartes slots. 3. Noregulējiet fotokameras stāvokli, lai iegūtu vislabāko fotografēšanas diapazons. 4. Pievienot domuzīme cam pie vējstikla automašīnas ar kronšteinu. 5. Pievienojiet DC jauda/USB interfeisu dash cam automašīnas cigarešu l ighter ar strāvas kabeli. 6. Pārbaudiet, vai produkts ir instalēts pareizi, tad sāciet ar automašīnas dzinēju.Kam jāpievērš uzmanība: Lūdzu, ņemiet virzienā ievietojot TF karti, tā var sabojāt mašīnu un TF karti, ja reverse ievietošana.Kad jūs ievietojiet TF kartes mašīnā, mašīna būs noteikti TF karti kā noklusējuma atmiņas ierīci, oriģināls TF kartes datus nedrīkst lasīt.Ja jūsu TF karti un mašīna nav saderīga, lūdzu ievietojiet to vēlreiz, vai mainīt citu karti, labākais veids ir izvēlēties mūsu sākotnējā TF kartes.Lūdzu, izmantojiet CLASS 10 TF kartes un augstāk.

Produkta Rādīt:

Loop Ierakstīšanas funkcija

Svītra cam ir paredzēti arī ar viedo pārklāšanās tehnoloģiju.Ja uzglabāšanas telpa ir pilna, auto video reģistrators dzēš iepriekšējo video vai automātiski pārraksta agrāk segmentā.

G-sensors funkciju svītra cam atbalsta G sensoru ietekmes failu aizsardzības tehnoloģija.Pēc avārijas bremzēšanu, sadursme, iet pa ātruma izciļņiem vai transportlīdzekļa ietekmes, iebūvēts G-sensors automātiski bloķē visus svarīgos video failus, kas neļauj dzēšanu.Ar šo funkciju, jums donrsquot jāuztraucas par to, ka trūkst pierādījumu vai inscrutable pienākumus ārkārtas situācijās.

Kustības Noteikšana / Autostāvvietu Uzraudzību:

Automātiski ieraksta, kad tā sekoja kustīgu mērķi bez operācijas.

Lielisku video un attēlu 1080P auto video reģistrators ir pārāka video un attēla kvalitāti gan dienā, gan nakts laikā.

Atbalsta Valoda: angļu/krievu/vācu/franču/spāņu/ Ķīniešu(tradicionālā), utt.

Ideāls Izskats:

Iepakojums:

Daži kvalitātes sertifikācijas mūsu auto magnetofoni:

FAQ par Automašīnas DVR:

Q: Kāpēc mana dash kamera norāda "SD karte ir Pilna"?

A: 1) Lūdzu, pārbaudiet, vai atmiņas karte ir oriģināla zīmolu high-speed Class 10 atmiņas karti, ja jums izmantot dažas kopēt karti, piemēram, Klase 4 vai 6. Klases, tas liecina, SD atmiņas karte ir pilna, tāpēc, ka tā nav saderīga. (lūdzu, ņemiet vērā: DVR max atbalsta tikai 32GB atmiņas karti)

2) Lūdzu, pārbaudiet jūsu DVR IZVĒLNE uzstādījumi, ja jums ir atvērt uz Loop Ierakstīšanas šī funkcija jau ir?Jums ir open Loop Ierakstīšanas šī funkcija iepriekšējā video var pārrakstīt.

3) Lūdzu, pārbaudiet jūsu DVR IZVĒLNE uzstādījumi, ja jums ir izslēgta, G-Sensors, šī funkcija jau ir, tajā pašā laikā?Ja G-Sensors ir ieslēgts, fails tiek aizsargāts, ka nevar pārrakstīt, tā SD atmiņas karte būs pilna.

4) Jums ir formāts noskaidrot jūsu atmiņas kartes failu ar roku, vismaz 2~3 reizes mēneša laikā, jo atmiņas karti iekšā būs daži bloķētu failu, kas notiek, braucot kādā ārkārtas laiks, bet tas bloķētus failus nevar pārrakstīt automātiski.Jums ir izdzēst ar roku.

Q: Kāpēc mana dash kamera reģistrē tikai aptuveni 10 sekundes?

A: Lūdzu, pārbaudiet, vai nav ieslēgts Kustības Atklāt šī funkcija jau ir?Ja Kustības atklāt ir uzstādīts video režīms, kad nav kustības priekšā, DVR būs pauzētu ierakstu, pēc 10s.Kad kustību priekšā DVR atkal, šo funkciju var veikt DVR atklāt šo priekšlikumu, pēc tam turpināt filmēšanu, vēlreiz.

Q: Kāpēc mans auto DVR ir čīkstēt, vai kāda cita skaņu problēmu?

A: Parasti, ja jūsu DVR kamera ir čīkstēt skaņas, kas būtu iekšpuses elektrības strāvu, kas nav stabils, lūdzu, pārbaudiet, ja jūs izmantojiet USB kabeļa savienojumu datorā vai kādu mājas lādētājs adapteris darīt uzlādes par šo DVR, tas nav labi, jo šo DVR kamera var tikai uzpildīt ar auto lādētāju, USB kabeli, nevar pārskaitīt pietiekami daudz elektrības strāvu.Lūdzu, izmantojiet mūsu oriģinālo automašīnas lādētāju iekšā savu auto, lai darīt papildināt.

Ja ar auto lādētāju joprojām ir skaņas problēmas, kas būtu auto lādētājs nav saderīga ar jūsu auto strāvas, lūdzu, sazinieties ar mūsu servisa līnija darīt lādētāju aizstāt jums.

Q: Kāpēc mans auto DVR auto on & off nepārtraukti?

A: Lūdzu, vispirms pārbaudiet, ja jūsu DVR camera menu (fotokameras IZVĒLNE uzstādījumi atveriet Stāvvieta Uzraudzīt un G-Sensoru, šī 2 funkcija jau ir?Parasti, ja Autostāvvieta Monitors ir ieslēgts DVR iet uz Stāvvietu Monitora režīmā, jo šis režīms statusa, auto DVR auto būs uz reiz atrast nevienu aizskart vai sakrata, pēc tam tas tiks automātiski izslēgts, ja vienlaikus nav touch.Tātad, tas būs auto on & off nepārtraukti.

G-Sensors šo funkciju, kā arī bloķēt šīs statusu, video failu, no kuriem jāvairās nav izdzēsta, tad to var saglabāt kā Autostāvvieta pierādījumus.Lūdzu, izslēdziet šo 2 funkciju IZVĒLNĒ iestatījumi un pēc tam mēģiniet vēlreiz.

Tagi: registr, cam dash, DVR, kamera auto ierakstu, dvr 8ch owsoo, 5 collu auto displejs, video ieraksts, automašīnas dvr ar divu kameru, 70mai pro, hardwire

Akumulators Iebūvēts
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Max Ārējā Atmiņa 32G
Skaits Lēcas 1
Akumulatoru Dzīves Cikliskā Ierakstīšana
Attēlveidošanas Sensors AR0330
Mikroshēmu Ražotājs Ķīna
Vienuma Tips Automašīnas DVR
GPS logger NAV
Video Kods MJPG
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Zīmola Nosaukums denicer
Pikseļu skaits 500Mega
Displeja Izmērs 3"-5"
Oriģinālā Iepakojumā
Asamblejas Režīmā Portatīvo Ierakstītāju
OSD Valodas angļu
Ekrāna attiecība 16
Skata Leņķis 105°-140°
Interfeiss USB2.0
Video Formāts AVI
Kadri Sekundē 30
Touch Screen No
Īpašas Pazīmes Mikrofons

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti