Rīcības attēls Kuroko nav Grozā Akashi Seijuro bumbu uzvalks karikatūra lelle PVC 21.5 cm kastē iepakotu japāņu statuetes anime 170325

w32570

€17.51

-4.11

€21.62

-19 %

Jauns produkts

Rīcības attēls Kuroko nav Grozā Akashi Seijuro bumbu uzvalks karikatūra lelle PVC 21.5 cm kastē iepakotu japāņu statuetes anime

materiāls: PVC

augstums: 21.5 cm

drošības iepakojuma PIEZĪME: lai novērstu kaitējumu, kravu pārvadājumi process, produkts jālieto box iepakojums,Mēs piedāvājam divu veidu iepakošanas metode , ar oriģinālo kasti pack un nav oriģinālajā kastē pakotni, Lūdzu, izvēlēties savu ceļu, iepakošanas, pirms laišanas pasūtījumu.oriģinālajā kastē Produkts Rāda

Vairāk Detaļas, Lai Apskatītu

Vairāk Viena Veida Produktu

Sūtījumu

www.grandtech.lv būs pārbaudīt jūsu kredītkartes, un tas prasīs 24 stundas.Pēc tam Vienumu tiks piegādāts 3-5 darba dienu laikā.Shippment tiks pagarināts uz Ķīniešu Svētkiem.Par pircēju, kas nav pērk ierakstus, pls, rūpīgi pārbaudiet savu kontaktu info, lai izvairītos no kļūdām notikt.

EMS 4-7days, dažreiz 7-10 dienas attālos rajonos.

DHL 3-5 darba dienu, izņemot nedēļas nogali.

China Post Air Mail parasti ierodas 15-30 darba dienas, dažkārt muitas un laika problēmas vai attālos apgabalos, tas būs atkarīgs no 30-55 darba dienu laikā.

Muitas Nodoklis

Tā kā muitas nodevu, tas ir atkarīgs no vietējā muitas politika.Kad mēs organizējam piegāde jūsu pasūtījumu, mēs varam rakstīt "DĀVANA", uz iepakojuma, lai jūs izvairītos no dārgas muitas nodokli.Dažreiz tas darbojas, reizēm tas nav.Bet mēs darīsim visu iespējamo un rezerves nekādas pūles, lai palīdzētu jums.

Apmaiņa

Mēs darīsim visu, lai kalpotu mūsu klientiem labāko kvalitātes, ka mēs varam.Ja visu bojāto vai kvalitātes problēmu, jūs saņemsiet priekšmetus, jūs varat to sūtīt atpakaļ, tas 5 dienu laikā jūs saņemsiet ar tā sākotnējiem nosacījumiem attiecībā uz apmaiņu vai kompensāciju, un pēc tam mēs saņemtu preces, mēs varam nosūtīt jaunu, lai jūs, vai arī veikt atmaksāšanu.

Bet tomēr pircējam būs atbildība par papildu piegādes maksa.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.Pls atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preci un pakalpojumu.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu preci vai pakalpojumu, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs apstiprināt saņemšanu un atstāt negatīvu atsauksmi.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu servisa!

Tagi: koruko nav grozā, anime kuroko nav grozā, nezuko seksa lelle, bishoujo cosplay, japāņu lampas preču, basketbola bumba, grozs augļu locīšana, kanekalon, eren anime statuetes, attēls kuroko

Vienuma Tips Vinila Lelle
Vecums > 3 gadiem
Pabeigtības Pakāpi Gatavās Preces
Karavīrs Piederumi Karavīrs Gala Produkta
Lelles Tips Modelis
Izmērs 25cm
Dzimums Unisex
Tālvadības Pults No
Mfg Sērijas Numurs Modelis
Preču Atribūts Perifērijas ierīces
Tēma Filmu un TV
Izmēri 21.5 cm
Materiāls PVC
Ar Animācijas Avots JAPĀNA
Modeļa Numurs T130
Zīmola Nosaukums DREAMME

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti