Jaunu 2021. Gada Vasaras Sieviešu Bikses, Platas Kājas, Augsts Elastīgs Viduklis Gadījuma Beach Lielajam Joggers Mežģīnes Up Neapstrādātu Malu Šorti Bikses P3948

w3243

€10.62

-10.61

€21.23

-49 %

Jauns produkts

Izmēri

Padomus par Lielums (mēs Āzijas izmērs)

1. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. 2. Joprojām nav pārliecināts par izmēru?Lūdzu, tērzēt ar mums vai ziņu mums.Mēs gribētu ieteikt balstoties uz savu mērījumus krūtis, viduklis un gūžas. 3. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.

Modelis Rāda,

Detaļas Un Krāsas

Vairākas Kopīgas Jautājumi Un Atbildes:

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Kā var izsekot manu parecl?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Tagi: šauras bikses sievietēm, sieviešu nike pro bikses, nike plusi šorti melni, valde īsu sievietēm, peldt sievietēm, jenas šorti sievietēm, colorfaith kleita, džemperis džemperis veste, nike flex bikses sieviešu 5, Melna veste sievietēm

Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāls Poliestera
Viduklis Veids augsts
Vienuma Tips Bikses
Modelis Tips Cietie
Apdare Vērtnes
Stils Ikdienas
Materiāla Sastāvs Kokvilna ,Poliesters
Fit Tips Brīvs
Slēgšanas Tips Aukliņu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs P3948
Elsas Stils Harēma Bikses
Zīmola Nosaukums Colorfaith

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti