SHENHONG 6 Caurums Mīlestība Kūka Pelējums uz Silikona Veidnes Cepšanai Valentīna Diena Pelējuma Bakeware Šokolādes Rīki Mīklas Paliktņa Apdare

w32354

€7.04

-4.88

€11.92

-40 %

Jauns produkts

SHENHONG 6 Caurums Mīlestība Kūka Pelējums uz Silikona Veidnes Cepšanai Valentīna Diena Pelējuma Bakeware Šokolādes Rīki Mīklas Paliktņa Apdare

Krāsa: Balta

Izmērs:Rādīt Attēlus

Paketi, ieskaitot:1* Kūka Pelējuma

Pelējuma izceļas ar savu ekstrēmo daudzpusība, tiek piemēroti lietošanai cepeškrāsnī, ledusskapī un domnas dzesētājs

un pretojoties, lai temperatūra ir robežās no -60 ° C līdz + 230 ° C.

Ar elastictà un elastīgumu materiālu, turklāt, droši ļauj saliekt pelējuma, tā kā nav aizņem pārāk daudz vietas.

Trauku mazgājamā mašīna un garantēta biežai lietošanai, produkts meistarīgi apvieno ērtības, dizains un kvalitāte.

Mūsu uzņēmums ir 12 gadu pieredze ražošanā silikona produktus,

galvenie produkti: silikona kūkas veidne, ledus pelējuma, šokolādes pelējuma, ziepēm pelējuma visu veidu pārtikas klases silikona gumijas sagatavi, un visu veidu silikona virtuves piederumus, ikdienas vajadzībām.

Mūsu gars ir klients, integritāti centrēta jēdziens, uzkrāšanu daudz iekšzemes un ārvalstu klientiem, kvalitātes, produktu tiek eksportēts uz visām pasaules malām.

Tīra šķidra silīcija dioksīda gels, nav toksisks un bez garšas, drošu un sanitāro mezglu, tās labu siltuma vadītspēju, lai nodrošinātu vislabākos rezultātus vārīšanas un cepšanas.

Non-stick silikona veidnē atbrīvot ir īpaši viegli, viegli, gluda, gandrīz ideāls

Pēc cepšanas, cepešpannas, atdzesē 10 minūtes un pēc tam atlaidiet, labāku efektu.

Silikona veidnē, izmantojot apkārtējās vides temperatūra ir 60 ° C ~: 230 ° C, var izmantot mikroviļņu krāsns, grils, sildīšanas plāksne, arī var saldētas ledusskapī un saldētavā

Izveidot iedomātā bundts kūka, lai dižoties ar savu ģimeni un draugiem ar šo unikālo pelējuma.šī universāls kūka pelējuma pazīmes spirālveida dizains, kas piedāvā non-stick virsmu viegli kūka noņemšanas.

Izveidot iedomātā bundts kūka, lai dižoties ar savu ģimeni un draugiem ar šo unikālo pelējuma.Izgatavots no spilgti sarkanas silikona, šī universāls kūka pelējuma pazīmes spirālveida dizains, kas piedāvā non-stick virsmu viegli kūka noņemšanas.

Pietura neraizējoties par lipīga pan ruining jūsu bundts kūka šedevrs ar šo silikona veidnē.Drošs, elastīgs silikona izplata siltumu vienmērīgi pat, izcilas cepšanas rezultātus.Kad izņem no cepeškrāsns, uz pannas atdziest ātri, un gatavo kūku var popped viegli un ātri, bez plaisas vai plaisāšanu.Šo traipu un smaku-izturīgs virtuves ir top-plaukts trauku mazgājamā mašīna-drošs un ērts kopšanai.

Tagi: kūka pelējuma ar caurumu, mīklas veidne balts, shenhong 4 rotangpalmas, lielu silīcija kūka pelējuma toršu, caurumu silīcija pelējuma, kūka, shenhong silīcija, shenhong specialitāte eiropas maize, donut pelējuma, shenhong 12 caurumi

Materiāls Silikona Veidnes Kūka Panna
Iezīme Trauku Mazgājamā Mašīna Droši, Viegli Tīrīt, Microwaveable,Ne-Stick
Funkcijas Padarīt Kūka,Maize,Putas,Želejas,Gatavi,šokolāde
Veids Kūka Rīki
Sertifikācija SGS
Zīmola Nosaukums SHENHONG
Seksuāli Divdomīgs No
Kūka Rīki Tips Veidnes
Komplektā Iekļauti 1 Gabals Maizes Pelējuma
Modeļa Numurs kūka pelējuma
Neķītrs Attēlu No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti