XEOLEO Elektriskā nūdeles maker Makaroni plīts 6 Grozi Gatavošanas nūdeles mašīnu Tirdzniecības Nerūsējošā tērauda Nūdeles apkures katlu, virtuve

w32251

€358.43

-58.34

€416.77

-13 %

Jauns produkts

ŅEMIET vērā,:

Jo varu produkts ir pārāk liels, mašīna nav spraudņa, jums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar drošības slēdzi sevi.

Produkta Apraksts:

Jauda:6kw Svars:13.6 kg izmērs:590*480*280mm tvertne dziļi:16cm

Imports:

Mēs kuģis savu pasūtījumu, izmantojot FedEX/DHL/UPS/TNT saskaņā ar faktisko situāciju, nebrīdinot iepriekš, e.g.ja jūs izvēlējusies DHL bezmaksas piegāde, mēs varam kuģis ar UPS/TNT vai cita līdzīga express courior !Ja jūsu adrese pieder, lai attālā rajonā no Fedex/DHL/UPS/TNT , jums vajadzētu maksāt remore jomā maksas, othewise mēs nevaram kuģis.

Par Nodokļiem:

Pircējam jāmaksā muitas nodoklis, / nodokli.Cena nav ieskaitot jebkādu nodokļu vai muitas nodokļu, mēs neesam atbildīgi par šo.Jūs varētu konsultēties ar savu vietējo muitas iestādē, cik daudz tas būs.

Par Kuģniecības:

1. Parasti mēs izmantojam DHL/ Fedex/ UPS, kas būs aptuveni 7-10 dienas, lai lielākā daļa valstu. 2. Mēs neesam atbildīgi par pārvadātāju tranzīta laiku.Šī informācija sniedz pārvadātājam, un izslēdz, brīvdienās un svētku dienās.Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai inclimate laika apstākļi. 3. Visas preces tiks nosūtītas no mūsu noliktavā Ķīnā, kas tieši.

Atsauksmes:

1. Mēs garantējam jums sūtīt labas kvalitātes produktus ar mūsu labāko pakalpojumu. 2. Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, liels paldies!

Tagi: engrav, ksd termostats rokasgrāmata, gāzes katla termostats, elektriskā nūdeles maker, kafijas dzirnaviņas xeoleo, zelta kaklarota hamsa, tirdzniecības makaroni plīts, liela tirdzniecības nūdeles mašīna, tirdzniecības saldētava, fissman panna

Izmērs 420*480*280mm
Stils Tirdzniecības Fryer
Funkcijas Ar Gaismas Indikatoru
Modeļa Numurs ZML-E06
Temperatūra 30-110
Sertifikācija NAV
Forma Kvadrātveida
Spriegums (V) 220V
Jauda (W) 6000W
Non-Stick Materiāla Nerūsējošā Tērauda
Kontrolē Režīmā Rokas Vadības / Mehāniskais Taimeris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Zīmola Nosaukums XEOLEO

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti