SODSNIE Blackhead Noņemšanas Sejas Maska Poru Sloksnes Melnā Maska Pīlings Acne Ārstēšana Melna Dziļa Attīrīšana Korejas Ādas Kopšanas 3pcs

w32223

€9.49

-11.59

€21.08

-54 %

Jauns produkts

Blackhead Attīrīšanas Deguna Maska Noņemt melngalvju Dziļa attīrīšana poras Produkta Informācija Preces Nosaukums:Blackhead Attīrīšanas Deguna Maska Neto saturs:30g*3pcs Derīguma:3 gadiem Uzglabāšanas metodi:Uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā.Amats: Tīri iekļūst ādā, poras uzsūc un melngalvju, maigi nomierina, astringes poras, padara poras smalka un tīra.Silts padomi: Ja tā ir sasaldēta, lūdzu, ieliec karstā ūdens(viršanas temperatūras)un gaidīt ilgu laiku(10-20 minūtes), pēc tam tas kļūs par šķidruma.

Vai jūsu sejas ir arī melngalvju?Pirmā/baltās galvas saīsinātie poras veido sacietēšanas no taukiem, kas ir viegli izraisīt pinnes.Otrā/Mazu daļiņu no lipīgā smērviela ir blīvi iepakotas abās pusēs deguna alar, kas ir viegli, lai paplašinātu poras un kļūt cietināti balto galvas.Trešām/melnās poras ir koncentrēta uz deguna un pat zoda pie pieres.Viņi ir dziļi iesakņojusies, un grūti, lai novērstu, nopietni ietekmē estētisko izskatu.

Produkta Sastāvdaļas Hamamelis Virginiana Extract Efektīvi kontrolētu līdzsvaru ūdens un eļļu, lai panāktu rūpīgi iztīrīt.Rosa Damascena Efektīvi remontu poras, samazinās paplašinātās poras, baro ādu.

Efekts Reāla Klientu Apkalpošanas Klienta 1-Mēneša Lietošanas Efekts Kopā ar periodisku izmantošanu, reizi pierāda, ādas izmaiņām.Pirms lietošanas poras ir blīvs, melngalvju nosprostot poras, un āda izskatās ļoti tumšs.Pēc 3 nedēļām atkārtošanās zonas poru melngalvju tiek samazināta, un to ir grūti izskaust tikai abās deguna alar.Pēc 1 mēneša melngalvju nav jāatkārtojas, poras saraujas labi, un āda šķiet maiga un gluda.

Izmantot Metodi 1:Labs jūsu sejas 2:Ņem nelielu daudzumu 3:Uzklājiet plānā slānī uz deguna,aptverot galvenās jomas 4:Uz papīra 5:Pagaidiet, 5-10 minūtes(izžūt), mizu tā off. 6:Pēc tam, kad izmanto šo produktu,izskalot degunu thoronghly ar vēsu ūdeni, 3-5 min.

Tagi: maska ādas, sejas eļļa, atbrīvoties maska, draugi tapabocas, apsārtums pīlings, mizu, krēms yoxier, sejas forma, holika, acn

Sastāvdaļas Alvejas ekstrakts, hialuronskābe
Sertifikācija GZZZ
Modeļa Numurs Peel Mask
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formulēšana Losjons
Izmantošana T Zona
GZZZ YGZWBZ
Zīmola Nosaukums yoxier
NETO MASAS 30ml
Dzimums Unisex
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Veids Peel Mask
Vienuma Tips Ārstēšana Un Maska
Gabalu skaits Combo
Sertifikāta Numurs 2019173519
Iezīme Eļļa-kontrole

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti