Jauns
UNIKEA Kokvilnas Žakarda Dvieļu Ūdens Kubs Stila Vannas Dvieļi Vienkāršā Mīksts un Ērts Labas Kvalitātes 70 Cm *140 Cm

UNIKEA Kokvilnas Žakarda Dvieļu Ūdens Kubs Stila Vannas Dvieļi Vienkāršā Mīksts un Ērts Labas Kvalitātes 70 Cm *140 Cm

w31865

€8.54

-2.13

€10.67

-19 %

Jauns produkts

IZMĒRS:

Vannas dvieļi: 70cm * 140cm (27.5 gadā * 55.1) 1gb

Materiāls: 100% kokvilna

Kļūdas: 1-3cm

Pirmkārt, jēdziens

& ir pavadījuši & pavadījis dažādas vannas dvielis ir dvieli.Tīras kokvilnas dzija, kas kā izejmateriālu.Ar dzijas un aust dvieļi un diegi kokvilnas dvieli.Cilpas augstumu un blīvumu nekā sejas dvielis, spilvens, dvielis un blīvas, ar augstu ūdens absorbcijas ūdens uzglabāšanas un siltuma saglabāšanas īpašumu, ir pārāka par citiem dvieli.Tas ir galvenokārt izmanto, lai pēc vannas birste, vāks, un ir bieži izmantoti, lai nosegtu ķermeni, pasargā no aukstuma.

Divas, veselais saprāts

& nbsp; visvairāk veidu vannas dvielis ir saglabāt mitrumu, starp dzija un dzija un kokvilnas dvieli nodot ūdens tieši šķiedras, kokvilnas dvieli padara labāku absorbents.

& nbsp; & nbsp; iegādāties Dvieļi, noteikt vannas dvielis ar labu kvalitāti, ir apskatīt spole ir biezs un blīvs, aušana, lai iegūtu maksimālu uzsūkšanas.Dvieļu spole vairāk bieza, tas ir vairāk dzija, kas sastāv, protams, ātrāk no organisma, lai absorbētu mitrumu.

& ir pavadījuši & ir pavadījuši Daži cilvēki dod priekšroku samta dvieli, samta ražošanas procesā, sagriezti dzijas, lai tas kļūst īsāki.Īss spole nekvalitatīvu ūdeni imbibition, bet tik ilgi, cik tas ir nepieredzējis augšu mitrumu, nevis noslaucīt un atpakaļ, nav daudz ietekmēt vispārējo veiktspēju, vannas dvieli.

& nbsp; & nbsp; augstas kvalitātes dvieļi, ja aprūpēti pareizi, var izmantot par desmit gadiem.Zemāk ir Xihu kokvilnas dvielis padomus, lai jūs varētu ilgi patika kokvilnas dvieli, lai panāktu vislielāko komfortu.

1 saskaņā ar aprūpes logo, nelietojiet karstu ūdeni un pārmērīga žāvēšanas dvieli.

& ir pavadījuši & ir izlietoti, Lai uzturētu vannas dvielis ir mīksta, izmantot tikai pusi no ieteicamās devas veļas mazgāšanas līdzekli.Nav ielej veļas mazgāšanas līdzekli tieši uz dvieli.Jo tas var novest pie veļas mazgāšanas līdzekļu atliekas uz vannas dvielis, samazina savu maigumu.Ieteicams lietot neitrālu mazgāšanas līdzekli, don\ \ 't rush izmantot hlora balināšanas īpašības, veļas mazgāšanas līdzekli.Nav bieži izmantot apģērba auduma mīkstinātājs, izvairīties no auduma mīkstināšanas līdzekļi, kas satur kasijas sveķu, tās sastāvs būs atlikušais vasks pārklājums dvieli, samazināt ūdens imbibition.

& nbsp; & nbsp; 2. Tumšas un gaišas krāsas dvieļi atsevišķi mazgāšana, mazgāšanu, dvieļi, nav rāvējslēdzēju, un āķis, pogas un citus priekšmetus, kas var sabojāt dvielis ruļļos.Apģērbu un dvieļi nav shuffle, dvieļus, kokvilnas pūka, iespējams, paliks apģērbu, bojāt apģērbu.

. palagi, pilnībā paplašināt, laba ventilācija, lai izvairītos no dvielis slapjš baktērijas.Arī bieža mazgāšana, dvieļu samazinās tā kalpošanas laiku.

Tagi: barrow plūsmas, vannas dvielis, sejas towl, barrow ūdens cool, serviette seja, roku dvielis, bārkstis dvieli, pingvīns dvieli, pavārs dvieli, dvieļu komplekts

Vienreizējās lietošanas No
Svars about 330g
raksts Plain Krāsoti
krāsa Zils, Dzeltens, Rozā
Materiāls 100% Kokvilna
Veids Vannas Dvielis
Izmēri (garums * platums cm) 70*140cm
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Modeļa Numurs SLF-001
Iezīme Ātri Sauss
Absorbcijas 15s-20s
Technics Austs
Stils Sarža
Forma Kvadrātveida

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti