7 Režīms Uzgalis Dušas Smidzinātājs Dušas Galvas Puses-Turēt Nokrišņu Reaktīvo Izsmidzināšanas Augsta Spiediena Spēcīgu Masāžas Dušas Galvas Ar Cauruļu

w31774

€9.29

-1.15

€10.44

-11 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāls: ABS plastmasas materiāla, kas padara augsta spiediena rokas dušas galva, viegls un izturīgs.Izturīgs un smaga konstrukcija, lai viegli tīrīt bērniem un mājdzīvniekiem.

2、7 Izsmidzināšanas Režīmi: Mazo loku ekonomikas nokrišņu daudzums; lielā aplī ekonomikas nokrišņu daudzums; jauda masāža; oxygenic ūdens plūsma; jauda nokrišņu daudzums; snīpis; ūdenskritums migla.

3、Multi-mode pašattīrīšanās Sprauslas: Novērst uzkrāšanos dabas kalcija un novērstu aizsērēšanu.Aprīkots ar noņemamu plūsmas ierobežotājs, lai netraucētu peldvietu pieredzi un videi draudzīgu rezultātu.

4、Vienkārša Uzstādīšana: Nāk ar šļūteni, dažas minūtes var izmantot vannas istabā.Nav nepieciešams fro santehniķis vai instrumentiem, tā ir piemērota jebkura standarta dušas un rokas.

5、Gadījumā Ainas: Ar gludas līnijas un chrome dizains, dušas galvas ir piemērota jebkura vannas istaba un mājas vidē, kas var uzlabot jūsu vannas istaba, lai līmeni.

Apraksts:

Kategorija: Dušas

Veids: portatīvie

Funkcijas: dušas

Materiāls: ABS

Specifikācijas: A: vienā vanna, dušas; rullis izejvielu lenti, B: dušas komplekts; par 1.5 m/59.06 cauruļu; rullis izejvielu jostas

Funkcijas:

1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

2. Izgatavots no ABS, dušas galva ir augstu temperatūru izturīgs un izturīgs

3. Regulējama plūsma; augsta spiediena; noņemams plūsmas ierobežotājs.

4. Ļoti viegli uzstādīt un lietot

5. Pieredzi labāk duša ar labu kontroli un elastību.

Iepakojuma Saraksts:

1 * Vannas, Dušas un Roll Izejvielu Jostas

1 * Dušas Komplekts, par 1.5 m/59.06 Cauruļu un Roll Izejvielu Jostas

Piezīmes:

1. Faktiskā krāsa projektu var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā, kas izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu un spilgtumu displeja.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu pielaides datus.

Tagi: galvas duša, jet masāža dušas, dušas komplekts dušas, dzimums v, grohe maisītāju, palielināt spiedienu dušas galvas, kabīnes dušas, jaucējkrāns, led dušas, hidro masāžas dušas galvas, 3 in 1 augsta spiediena showerhead

Veids Fiksēto Grozāms Tips
Stils Viena Vadītājs
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Dušas forma KĀRTA
Virsmas Apdare NAV
Dušas Galvas Funkcija Ūdens Taupīšanas Dušas Galvas
Instalācijas Veids Rokas Turiet

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti