Luksusa 24kt Zelta pārklājumu skatīties, ja slīpā mala pārklāj ar dzirkstošo dimantiem rāmis smart skatīties 38mm 42mm sērijas 1/2/3

w31560

€37.58

Jauns produkts

Luksusa 24kt Gold plated lieta ar dimantiem Apple Skatīties 38mm 42mm modes kristāli gadījumos bezmaksas piegāde

Paldies, jūsu pasūtījums šeit, tas ir gadījumā ar Apple Skatīties, tas ir viegli, lai jūs varētu ievietot, Skatīties,Ceru, ka jums patiks to un dod mums labas atsauksmes, paldies ļoti daudz!

Mēs nosūtīsim jums zemesgabala 72 stundu laikā pēc jūsu maksājums apstiprināts, un baudīt jūsu iepirkšanās šeit.

* Produkta nosaukumu

· Luksusa 24kt Gold plated lieta ar dimantiem Apple Skatīties 38mm 42mm modes kristāli gadījumos bezmaksas piegāde

* Daļas

· Ja + mazumtirdzniecības iepakojumā

* Cena Termins

· Ex-works, Alipay

* Samaksas Termiņš

· Maksājumu pirms Nosūtīšanas,

* Apmaksas Metode

· T/T, Western Union, Paypal, www.grandtech.lv

* Bezmaksas Piegāde

· Honkongā Post, Ķīna Post, Gaisa Pasts, ePacket ( DHL ir pieejams, jo tas nav bezmaksas)

* Transports Laiks

· DHL, EMS: 3-7 dienu, Ķīna post Hongkong post ePacket : 15 -28 dienas

* Iepakojumā

· Mazumtirdzniecības Iepakojumā+putu kārba ar labu iepakošanas

* Izmērs

· 38mm vai 42mm

* Kvalitātes Kontrole

· Visi testē pa vienai pirms jums piegādes

Mēs parasti pack mūsu produktus, anti - static, somas, burbulis somas, labas kvalitātes kartona.Un mēs apsolām šeit, ja jums tas ir slikti, jo slikta paketi, tas būs 100% mūsu atbildība, un mēs parūpēsimies par to.Un kā izrādījās, mūsu reponsibility, jūs saņemsiet 100% naudu atpakaļ, vai bezmaksas nomaiņa.

Ja jūs saņemat nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs esam priecīgi kompensācijas vai apmaiņu jaunais postenis jums.

Ja vēlaties atgriezt preces atpakaļ par turpmāko risinājumu, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas nekādā gadījumā.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs palīdzēsim jums drīz.

Mēs pieņemam T/T, Paypal, Savienības rietumu, Alipay.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc aution slēgšanas, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Lūdzu, neuztraucieties par to, mēs nevar saņemt naudu, ja jums nav saņemt sūtījumu.Express shipping ir pieejams arī,lūdzu, atstājiet ziņu, vai tērzēt ar mums tiešsaistē,mēs dos jums labāko cenu par UPS, DHL, FEDEX, EMS un tā tālāk.Lūdzu, Ņemiet vērā: Mēs ceram, ka tas ierodas laikā, bet, tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, muitas/nodokļu, pastmarkas, un tā tālāk.Mēs ceram, ka jūsu izpratne, ja tā aizkavēšanās un mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu. Kad jūs saņemat preci un atbilst ar produkta, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR, un mums būs ļoti appreciated.Ja jūs neapmierina kāda iemesla dēļ ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

Tagi: vīrieši luksusa skatīties lietā, smartwatch, apple pulksteņu siksniņas luksusa meta, keramikas bezel, plus smart skatīties, 3d stikls foto, rāmis āra, hestia skatīties, skatīties apple watchi luksusa kopija, 38mm bezel ievietot

krāsa Zelta un platīna
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Funkcijas Dāvana, aizsargāt skatīties, luksusa
Veids Bufera
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Valsts Noliktavā
Sastāvdaļas Gadījumā + mazumtirdzniecības
Saderīgu Zīmols apple skatīties
Dizains Dārgakmeņu
Preces nosaukums 24kt Gold plated lieta bezel segtu ar dimantiem Apple Skatīties
Modelis apple skatīties
Izmērs 38mm or 42mm
Pārbaudīts 100% testēti pirms piegādes
Iepakojums Mazumtirdzniecības Iepakojumā

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti