Elektriskais Vilciens Rotaļlietas Magnētiskā Rotaļlieta Vilciena Miniatūras Vilcienu Rotaļlietas Saderīga Ar Gandrīz Visiem Koka Dziesmas Bērniem Elektrisko Vilcienu Rotaļlietas

w30929

€6.76

-5.09

€11.85

-42 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Rosinātu Interesi: vilcienu rotaļlieta iezīmes trīs reāli pārvietojas ar auto, formas un spilgtas krāsas, lai būtu ideāls rotaļlietu maz vilcienu mīļotājiem.

2、Viegli lietojams: Ievietojiet 5. AA akumulatora apakšā, lokomotīve, un pēc tam pievienojiet pārējās divas ratiņi.Nospiediet black pārslēgties uz jumta, lai vilciens iet uz priekšu, apstāties vai iet atpakaļ.Tas ir ļoti vienkārši.

3、naudas Sodu Kuģiem: ir magnēti, ar pozitīvajiem un negatīvajiem poliem, starp vagonu, kas būs piemērots cieši, kad vilciens rotaļlieta ir kustīga, un magnēts, kas nav pop out.

4、Drošs Materiāls: vilcienu rotaļlieta ir featured ar izturīgu un plastmasas materiāla, kas ir izturīgs pret krišanu, padarot šo produktu mīļākā rotaļlieta jūsu bērnam tuvākajos gados.

5、Saderīgu Dizains: lai uzlabotu spēli spēkā, vilciena rotaļlietas var novietot uz dažāda veida koka celiņiem, lai vairāk jautrības.

Specifikācijas:

Produkta materiāls: ABS

Izstrādājuma izmērs(aptuveni): 35 * 3.5 * 5cm

Baterija: AA baterijas (nav iekļautas)

Iepakojumā: PP

Produkta svars(aptuveni): 160g

Iepakojuma Saraksts:

1*Vilciena Rotaļlietas

Tagi: koka koki rotaļlietas, koka vilcienu banka, fidget, veidošanas bloku dziesmas vilcienu, montessori bērnu, komplekts vilcienu ho, amatniecības koka, mi magnētisko bloki, miniatur māja, rotaļlieta vilciena

Vecums 2-4 Gadi
Izmērs 35x3.5x5cm
Mēroga 1
Meterial Plastmasas
Brīdinājums NAV
Modeļa Numurs Elektriskais Vilciens Rotaļlietas
Svītrkods No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija 3C
Posteņa Nosaukums Elektriskais Vilciens Rotaļlietas
Veids Vilciens
Materiāls Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti