Jauns
Modes sarkana bāka, rotaslietas komplekti

Modes sarkana bāka, rotaslietas komplekti

w3064

€10.01

-4.29

€14.30

-30 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts

Piegāde:

1.Jūsu jewelries tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts , EMS,DHL, Fedex .

2.Kad jums jūsu jewelries ,lūdzu, apstipriniet piegādi uz www.grandtech.lv.Paldies !

Kuģniecības Laiks, lai jūsu atsauces: Fedex aptuveni 5~8days DHL aptuveni 5~8days EMS aptuveni 5~15days China Post Air-Pasts par 15~30days

Atsauksmes:

1.Ja jums ir statified ar jewelries, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes.Tas ir labākais pamudinājums mums!Paldies, ja jūs dalīties ar jūsu iepirkšanās ar savu facebook vai čivināt.

2.Ja jums atrast jebkuru kvalitātes problēmas, lūdzu, atstāt mums ziņu vai e-pastu mums drīz.Tas nepalīdz atrisināt problēmu, lai dotu mums negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums .

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Maz ticamā gadījumā, ka jums atrast jebkuru kvalitātes problēmas ,lūdzu, atstāt mums ziņu vai e-pastu mums drīz .Tā būs labāk, ka jūs veikt dažas fotogrāfijas, kas šo problēmu rotaslietas .Mēs apmaiņu vai kompensāciju, lai jūs, ja mēs apstiprinām šo problēmu.Lūdzu, līdz 5 darba dienas, lai mums, lai to apstrādātu .

Piezīmes:

1.Ja pasūtījums ir vairāk nekā $50 bez kuģniecības izmaksas ,jūs saņemsiet slepenu dāvanu par brīvu !

2. Pie reizes, jums nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs atzīs, ka jūsu pasūtījums zema vērtība, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.Mums nav nekādas muitas nodevas vai nodokļa, paldies jums izpratni.

3. Atšķirības krāsu, varbūt izraisa kādu citu iemeslu dēļ, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka rotaslietas ir nepareizu krāsu ,lūdzu, sazinieties ar mums .Jūs varat saņemt apmaiņas vai kompensācijas, ja mēs to apstiprinātu.

Paldies ļoti daudz !Baudīt jūsu iepirkšanās !

Tagi: kulons nerūsējošā tērauda, naruto kulons, Mēness, bāka, necklac, sudraba kulons, bebe atdzimis, SUDRABA, aproce, medaljons

Godu Puse
Iekļaut Papildu Postenis Apraksts 1 Kaklarota+Auskari 2
Modeļa Numurs T006
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Rotaslietas Komplekti Tips Kaklarota/Auskari
Zīmola Nosaukums ZHHBEIFY
Materiāls Metāla
Vienuma Tips Rotaslietas Komplekti
Dzimums SIEVIETES
Stils Moderns
Metālu Tips cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti