Trīsdimensiju Vakuuma Kompresijas Maiss Drēbes Uzglabāšanas Soma Sadzīves Uzglabāšanas Apdares Soma Nr. Sūkņi Nepieciešams RT88

w29701

€2.48

-1.52

€4.00

-38 %

Jauns produkts

Trīsdimensiju Vakuuma Kompresijas Maiss Drēbes Uzglabāšanas Soma Sadzīves Uzglabāšanas Apdares Soma Nr. Sūkņi Nepieciešams RT88 Apraksts:

Funkcijas:

1. Inovatīva gaisa ventiļi, nav nepieciešams, gaisa siltumsūkņi, viegli nospiediet un izplūdes, tikai 3 sekundes, lai pabeigtu kompresijas maisiņš ar apģērbu.

2. Skenēt QR kodu uz maisa, jums nav nepieciešams, lai atrastu drēbes skapī, ieslēdziet tālruni un skenēšanas sarakstu drēbes glabājas soma ir tieši priekšā no jums

3. Trīsdimensiju maiss ar lielāka jauda un vairāk vietas, kas ļauj jums, lai saglabātu tā, kā jūs vēlaties

4. Elastīgs un izturīgs, dubultā elastību, stiepes izturību līdz 42.9 N , punkcijas izturība līdz 9.76 N, spiedes izturība, nav viegli, lai izjauktu, un to var izmantot atkārtoti.

5. Blīvējuma klipu var tikt saistītas vienā reizē.Sabiezējis un paplašināts materiālu ir ērti rokturi.Laba blīvējuma efekts.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Nosaukums: Vakuuma Kompresijas Maiss

Izmērs: kā rādīt attēlu

Materiāls: PA+PE materiāls

Krāsa: kā picture rādīt

Komplektā Ietilpst:

1 x Vakuuma Kompresijas Maiss

Tagi: soma sport sadzīves, apaļa soma tous, paaugstināma uzglabāšanas maisi drēbes, vakuuma maisā zaworek drēbes, garget drēbes, somas, fitnes apģērbu uzglabāšanas, vakuuma maisā drēbes liela, plats apaļais maisiņš, lēti uzglabāšanas maisi drēbes, plīts vakuuma

Produkts Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
raksts Dzīvoklis Tips
Biezums Citi
Izmantošana Citi
Iezīme Locīšanas
Forma KĀRTA
Piemērojamo Telpu Skapis
Modeļa Numurs 3620154865
Jauda Citi
Specifikācija Other
Materiāls Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti