Xbox One X / S Game Controller Remonts Daļa Nubula Galaxy Modelis Soft Touch Priekšējā Korpusa Apvalks #SXOFT29X

w29675

€13.07

Jauns produkts

Lasīt Pirms Iegādes: 1. Lūdzu, pārbaudiet otrā bilde sarakstā.Šis produkts ir savietojams ar Xbox One X un One S kontrolieris; Tā nav saderīga ar xbox viens standard & Elites kontrolieris.

2. Tas ir faceplate čaulas gadījumā kontrolieris.Kontrolieris, grunts, gliemežvāki, pogas un citas daļas, kas nav iekļautas. 3. Nepieciešama klientiem, lai uzņemtu papildus kontrolieris, lai aizstātu savu veco čaulu; Nepieciešama klientiem, ērts, ar kontrolieri iekārtas ; Saņemt uzstādīšanas video guide, meklējot "Extremerate One S X Kontrolieris Faceplate" uz Youtube. 4. Tekstūras nav gumijota apdare.Tā vietā, tas ir semi-slick, matēts mīkstas plastmasas.Produkta Funkcijas: 1. Izgatavots no izturīga netoksisks ABS plastmasas.Smarža bezmaksas. 2. Pilnīgi der flush uz visām pusē; Sēdēt pareizi visus klipus. 3. Personalizētu jūsu kontrolieris. 4. Tā ir skaista mainīt uz augšu, no urbšanas parastā melnā, netērējot tonnu $$$. 5. Ar Nubula Galaxy rakstu izskatās liels, Liels vienmērīgu saķeri, soft touch rokā un jūtas zīdaini; Anti slip, sviedri bezmaksas ilgu laiku spēlē komplektā Ietilpst: 1* Priekšējā korpusa 1* T8H skrūvgriezi 7* Skrūves Piezīme: kontrolieris un citas daļas, kas nav iekļautas!Maksājuma

1)Mēs pieņemam Alipay.West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesā DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3)Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

Piezīme: Ja jūs esat nolēmis iegādāties šo preci,lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams,lai mēs varam nosūtīt jums ātrāk.

Sūtījumu

EMS:Sasniegt lielāko daļu valstu robežās no 6 līdz 8 dienām.

DHL:Sasniegt lielāko daļu valstu robežās no 4 līdz 5 dienas.

FEDEX:Sasniegt lielāko valstīs, kas atrodas 2 līdz 6 dienas.

Ķīnas ziņu:Sasniegt lielāko daļu valstu robežās no 15 līdz 30 dienām.

Garantija

12 mēneši ražotāja ierobežota garantija par produktiem ar trūkumiem.

Ja jūs vēlaties, lai nosūtītu atpakaļ uz produktiem ar trūkumiem,lūdzu, vispirms sazinieties ar mums un sūti mums bildes vai video,mēs apspriestu metodes, lai atrisinātu šo problēmu ar jums.

Lūdzu, sūtiet uz produktiem ar trūkumiem garantijas prriod.

Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

Reālo Ainu.

Kompensāciju Atgriešanās

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu po#.

3) Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU WINNIGN CENU,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: VĀCIŅU, caurspīdīgs xbox kontrolieris shell, aizsargs xiaomi mi grupa 5, extremerate ps4, pasūtījuma xbox kontrolieris shell, vāks xbox, jig slēdzis, mod slēdzis, xbox 360 kontrolieris gadījumā veikt, xbox 360 kontrolieris gadījumā nomaiņa

Zīmola Nosaukums eXtremeRate
Modeļa Numurs Der Xbox One X un One S kontrolieris
MicroSoft Modelis Xbox Viens
Saderīgs Marku/Modeli Microsoft

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti