GIRBAN Mūsdienu Balta un caurspīdīga Stikla Mazu Lētu Lustra Dzīvojamā Istabā Karājas Gaismas LED Pūstā Stikla Mājas Mākslas Lustras

w2960

€263.14

-112.77

€375.91

-29 %

Jauns produkts

Mūsdienu Balta un caurspīdīga Stikla Mazu Lētu Lustra Dzīvojamā Istabā Gaismas, Augstas Qualtity LED Pūstā Stikla Mākslas Lustra

Izmērs:W40cm*H60cm(W16*H24")

Piezīme: Mūsu Stikla Izstrādājumi ir 100% roku izpūstas mākslas DIY kuģiem, gala produkts būs nedaudz atšķiras no oriģinālā attēla.Lai to, ja jūs varētu pieņemt starpība!

Katru lustra nāk standarta ar četriem vai vairāk 120V-220V LED spuldzes, matēta niķeļa griestu stiprinājums un kabeļu-lock montāžas aparatūru.Izgatavoti no 100% roku pūstais stikls, katra stikla cilmes pasākumus starp 10-20 collas garš un ir atsevišķi novietots uz centrālā metāla rāmi.Uzstādīšana ir brīze ar mūsu viegli izmantot, uzstādīšanas pamācība un bezmaksas atbalstu pa tālruni.Pieejams tikai 1 izmērs.Visas Lustras var būt flush montētas vai pazemināta līdz 80 cm no griestiem ar mūsu regulējamu kabeli-lock kabeļi.Aparatūra un elektroiekārtas iekļauti.

Iepakojums Un Transportēšana

Iepakojums Detaļas

Katra stikla gabals ir pildīta ar biezu putu polistirola un polietilēna maisā iekšā.Atsevišķi nodot 5layer standarta eksporta kartona.Pls neuztraucieties, mēs pack viņus ar rūpīgi, lai padarītu to drošu.Un tikmēr mēs piedāvājam jums 10% rezerves daļu gadījumā, borken laikā sūtījumu.

Par krāsu

Jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu plate,Un arī jūs varat nosūtīt mums krāsu vēlaties,mēs varam pielāgot jebkuru krāsu jums.

Mūsu Pakalpojumi Iekārta :

Tas ir viegli un ar daudz fun.Mēs nosūtīsim jums instrukcijas ar sīki izstrādātus pasākumus.Arī tad, ja jums ir nepieciešams,mēs nosūtīsim jums video, lai parādītu jums ,pat parādīs, kā instalēt uz līnijas.Tāpēc pls neuztraucieties.Jums būs justies pārsteidzošs, ja to gatavo.

Ražošanas Process

Mēs sepcialized rokā pūstā stikla izstrādājumi dažādās krāsās un izmēros.Mēs izpildīsim savu dizainu, jo mums ir mūsu pašu dizaineru un rūpnīcas,Vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, ja nekādu īpašu prasību .

Uzņēmuma Informācija

Uzņēmuma Informācija

Atrodas skaistā piekrastes pilsēta, Xiamen Longree Amatniecības Co.,Ltd.ir apgaismojums ražotājs, kas apvieno pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana, kā viens no vienotības.

Sertifikācija

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q1. Es varu būt paraugs, lai ?A: Jā, mēs priecājamies par paraugu, lai pārbaudītu un pārbaudītu kvalitāti.Zems MOQ, 1gab. parauga pārbaude ir pieejama.Sajauc paraugus, ir pieņemams.citi quetions

Q2. Kāds ir jūsu ziņā samaksu?Parasti,mēs pieņemam, T/T,neatsaucami L/C pie redzes.Regulāri pasūtījumus, izmaksājot 30% depozīts,maksājumu pilnā apmērā pirms preces piegādes.

Q3. Jums ir ražotājs vai tirdzniecības uzņēmums?Mums ir rūpnīcas.Laipni lūdzam apmeklēt mūsu rūpnīcā jebkurā laikā.Noklikšķiniet Uz Skatīt Vairāk

Tagi: īstu kaņepju rotaslietas, genuine skatīties disney, iphone rokas armband, patiesu rokassomu, tote, iphone wifi analyzer, patiesu ēdamistabas krēsls, īsta indijas henna, iphone wiki firmware, īstas kažokādas sēdekļa mat

Ir Regulējamas, No
3 Iekštelpu Apgaismojums
1 Lustras
Jauda 3w/led
Vienuma Tips Lustras
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs LR1254
Ēnā Virzienā Uz leju
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
izcelsmes vieta Ķīna
Ir Spuldzes Iekļauts
5 Kulons Gaismas
Instalācijas Veids Semiflush Mount
Garantijas laiks 3 M
Apdare Matēta Nerūsējošā Tērauda
2 lustras virtuves
OEM/ODM Pieņemts
Korpusa Materiāls Stikla
Ēnā Tips Vitrāžas
Spriegums 90-260V
Gaismas Avots LED Spuldzes
Barošanas Avots AC
4 piekārtiem lukturi
Sertifikācija ce
Funkcijas 100% roku caurpūstas
Stils ART DECO
Pamatnes Tips E14
Izmērs as shown (can be customized)
krāsa kā redzams (var pielāgot)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti